Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Bemutatkozott a PANDORA ékszercég új kollekciója

A PANDORA nemzetközi ékszercég bemutatta a legújabb három – tavaszi, Anyák napi, és nyári – kollekcióját. Mint hallottuk a sajtótájékoztatón, a PANDORA ékszer egyedi, egy-egy külön történetet mesél el, mert a felejthetetlen pillanatokhoz kíván hozzájárulni.


Az új tavaszi kollekciójának alapszíne a fehér, a rózsaszín és a lila finom árnyalataival kombinált színek. A tervezőket a természet fantasztikus világa ihlették meg. Csodálatra méltó, ahogy a hosszú és kemény tél után a természet újjáéled, virágba borul, és apró bogarak hada rajzik szerteszét. Az álomszép tavaszi virágok bearanyozzák napjainkat, s ezt a finomságot, érzékenységet jeleníti meg a PANDORA a legújabb ékszerein. A tavasz egyik szépsége, a kankalin, s szirmai szív alakot formáznak, míg a margaréta hagyományosan a tisztaság, az ártatlanság és a vidámság jelképe. A virágok mellett a csodaszép, kifinomult pillangók is megihlették a PANDORA dizájnereit, akik egyedi, különleges és rendkívül nőies ékszereket terveztek.

Az Anyák napja kollekció a szeretetet szimbolizálja, melynek egyik legkülönlegesebb darabja a rózsás ékszer, s a kocka alakú cirkónium követ tartalmazó csipkeszirom réteg különleges helyet foglal majd el azoknak a hölgyeknek a szívében, akik ezt az ékszert viselik.

A nyári kollekció pedig fantasztikus utazásra invitálja az ékszerek szerelmeseit. Egzotikus tengerpartot idéző pillanatok – kék és türkizkék színek, pálmalevelek, delfinek -, mindezt kifinomult dizájnnal ötvözve. Az idei nyár “slágere” a kék minden árnyalata.

A PANDORA termékpalettája rendkívül gazdag – karkötők, nyakláncok, medálok, gyűrűk és fülbevalók egyaránt megtalálhatók. Ékszerei készítésekor nemesfémeket, aranyat és ezüstöt, valamint magas minőségű bőrt és textíliát használ fel, s a kiegészítőket nemesfémmel, drágakövekkel, gyönggyel és muránói üveggel kombinálja. Kollekciói között minden hölgy megtalálja az egyéniségének, személyiségének, hangulatának, öltözékének leginkább megfelelő ékszert, amellyel kiemelheti nőiességét, szépségét és eleganciáját.