Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

TITKOK ÉS VALLOMÁSOK

A Cinenuovo Kft. bemutatja
TITKOK ÉS VALLOMÁSOK

A film országos premierje október 13-án, csütörtökön lesz. Országosan több, mint harminc moziban mutatják be. Budapesten nyolc moziban lesz látható: Cinema City Westend, Cinema City Allee, Puskin, Művész, Tabán, Corvin, Uránia, Art+ Budapest.

2titkokjo

A Cinenuovo Kft. bemutatja: TITKOK ÉS VALLOMÁSOK feliratos olasz-francia thriller, dráma. Eredeti cím: Le confessioni. Főszerepben: Toni Servillo (A nagy szépség), Daniel Auteuil, Connie Nielsen, Lambert Wilson, Pierfrancesco Favino. Rendezte: Robreto Andó. Hossza: 108 perc, Korhatár: 16. Mozipremier: 2016. október 13.

Díjak: Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál 2016 – Az Ökumenikus Zsüri díja. David di Donatello díj a legjobb operatőrnek – Maurizio Calvesi.

Rövid tartalmi ismertető: Egy németországi luxushotelben találkoznak a világ leggazdagabb országainak gazdasági miniszterei. A találkozón jelen van Daniel Roché is, a Nemzetközi Valutaalap elnöke. Egyik reggel Roché-t váratlanul holtan találják a szobájában. Nem tudni, hogy mi történt, de az biztos, hogy halála előtt a az Elnök egy olasz szerzetessel beszélt utoljára, akit ő hívott meg a rendezvényre. Korábban senki sem értette, hogy mit keres egy pap egy politikai rendezvényen. Rochénak a meghívással célja volt: gyónni akart a szerzetesnek. Vajon milyen bűnöket vallhatott be a világ egyik legbefolyásosabb embere?

Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.