Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Kedvenc Patikám

Kedvenc Patikám 2017 – Kampányindító – A gyógyszer bizalmi áru …

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – hetedik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

2SzervezokjoA szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár. A kampány a mai naptól, május 31-el indul és szeptember 30-ig tart. A szavazatokat a patikákban megtalálható szórólapokon keresztül, illetve postai úton is leadhatják az érdeklődők. A szavazáshoz semmilyen személyes adatot nem kell közölni. A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak.

Az Aria Hotel Budapestben május 31-én tartott sajtótájékoztatón részt vett a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke dr. Samu Antal, az Országos tisztifőgyógyszerész dr. Mike László, a Roche Magyarország Kft. képviselője dr. Hodossy Lajos. A tájékoztatót vezette: Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezetője.

A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. A kampányban felhívják a szervezők a figyelmet a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire. Igyekeznek a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, melyekre az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nincs lehetőség. 11TorjaiDijak

A “Kedvenc Patikám” cím díjátadójára októberben a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVI. kongresszusán kerül sor.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.