Search
kedd 16 április 2024
  • :
  • :

Vár a kifutó!

Vár a kifutó! Divatbemutató a Hiltonban


Rendhagyó divatbemutatón vettünk részt a budavári Hilton Budapest szállóban július 27-én. Az Ability Fashion fogyatékkal élő nőket vonultatott fel a kifutón. Az est célja az volt, hogy megmutassa, testi adottságoktól függetlenül mindenki lehet szép!

1KifutoA divatbemutató arra hívta fel a figyelmet, hogy a megváltozott életet élő nők is tündöklők, csinosak, szépek, és nőiesek tudnak lenni. Mert a nő örök, hiszen megjelenésükben nem csak az öltözék a fontos, hanem a finom részletek, a mosolyuk, a tekintetük, a lelkük és annak minden apró rezdülése.

Az eseményen Pesti Mária és Enikő Varga gondoskodott a professzionális hajkölteményekről. Láris Eszter és Jánosáné Ilona alkotta meg a kifutóra lépő modellek tökéletes sminkjét. A modellek az est alkalmából Adrienne Körtvély gyönyörű ruháit viselték. A ruhákhoz illő ékszereket a Krizo Ezüst Ékszer-Silver Jewellery biztosította. 2Kifuto

Kifutóra lépő modellek: Bolbás Andrea, Leonetta Jánosa, Zsófi Lengyel, Boglárka Kollárszky, Nagy Mónika, Annamária Nádasdi-Fischer, Daniella Pék, Tóth Tímea, Almási Nikolett.

A műsort számos művész, többek között Santiago Maciel & Daniela Faith, Sándor Jázmin és Juhos Zsófia, Könyves “TommyBoy” Tamás, Katus Attila, Milák Mózes fellépése színesítette.

Az est házigazdája: R. Kárpáti Péter. A rendezvény főszervezője Buday Gergely, az Ability Fashion társalapítója.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.