Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Bogányi Gergely és Boros Misi

Mester és tanítványa – Bogányi Gergely és Boros Misi

1BoganyiBorosjoKözös koncertet ad „Mester és tanítványa” címmel a Kossuth- és Liszt-díjas Bogányi Gergely és a Junior Prima díjas Boros Misi december 6-án a Müpában. A koncertet és a programot a Kőrössy-villában tartott sajtótájékoztatón jelentették be, ahol a fellépő művészek eljátszottak egy négykezes darabot is a jelenlévő újságíróknak. Szó esett az épp debütáló új Bogányi-zongoráról, a Kis Virtuózok Alapítvány által alapított „A legjobb zenetanár díja” átadásáról is.

Továbbá bejelentették, hogy jótékonysági aukciót szerveztek a fiatal hegedűművész, Bonino Anna Sofia gyógykezelésének támogatására. Az MNASZ Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Hungaroring Sport Zrt. által felajánlott, a Pirelli Magyar Nagydíjon induló összes Forma-1-es versenyző által aláírt bukósisakot bocsátották aukcióra. A bevételből a szklerózis multiplexszel diagnosztizált Bonino Anna-Sofia gyógykezelését támogatják.

1BonjoA sisakot aláírta Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg, Fernando Alonso, Romain Grosjean és a többi induló.

Az eseményen részt vettek: Peller Mariann, a Virtuózok ötletgazdája és producere, a Kis Virtuózok Alapítvány alapítója Batta András zenetörténész, a Kis Virtuózok Alapítvány elnöke, Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész, Boros Misi Junior Prima díjas zongoraművész és Bonino Anna-Sofia a Virtuózok 3. évadában feltűnt hegedűművész.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.