Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Kedvenc Patikám 2017

Kedvenc Patikám – Év Gyógyszerésze 2017

2ElnoksegA Gyógyszerészek XXVII. Országos Konferenciáján került sor a Kedvenc Patikám 2017. és az Év Gyógyszerésze 2017. pályázatok díjátadójára október 6-án a Bálna Budapestben.

Az eseményt Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezető jelentette be, amelyen részt vett Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Dr. Mike László, Országos Tisztifőgyógyszerész, Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke, Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége alelnöke és Dr. Hodossy Lajos, a főtámogató Roche Magyarország Kft. képviselője.

Az Év Gyógyszerésze pályázaton dicséretben részesült dr. Dér Péter, dr. Dobos Józsefné, László Erika, dr. Birinyi Péter. Az Év Gyógyszerésze 2017 pályázaton különdíjat kapott dr. Dedinszky Csabáné.

III. helyezett dr. Balassa Katalin és dr. Légrádi Péter. II. helyezést ért el dr. Kovács Erzsébet.

2017-ben az Év Gyógyszerésze pályázaton I. helyet dr. Kocsisné, Balog Anikó, Málnalevél Patika, Kismaros érte el.

1KedvencKedvenc Patikám 2017. díjazottjai: Aranyszarvas Patika, Főnix Patika, Cédrus Patika.

A kampány célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése volt. A szervezők felhívták a figyelmet a patikai munkára, a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire. Igyekeztek a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, melyekre az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nincs lehetőség.

A szavazatokért versenybe szállhatott az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár. A kampány 2017. szeptember 30-ig tartott. A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathattak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.