Search
kedd 23 április 2024
  • :
  • :

Zséda – HangSzínek

Zséda – HangSzínek

1AlexandrajoNagy érdeklődés övezte Zséda új Kalendáriumának bemutatóját október 27-én a Nyugati téri Alexandra Pódiumon. A rendezvényen részt vett Matyi Alexandra, az Alexandra Kiadó alapítójának lánya is.

Zséda elmondta, hogy a hangok-színek szerelmese. Az élet tele van színekkel! Minden évszaknak megvannak a maga színei és ha észrevesszük a színek kavalkádját, szebb lesz tőle az életünk. A tavasz szívmelengető pasztell árnyalatai, a nyár lángolása, az ősz szelíd tónusai és a tél hideg ragyogása is varázslatosabbá teszik a hétköznapjainkat és az ünnepeinket egyaránt. Még a legszürkébb felhők között is feltűnhet az ég kékjének egy piciny darabkája, amitől máris szebbnek látjuk a világot. Hangszinek

Megtudtuk, hogy Zséda ebben az évben sokat koncertezett itthon és turnézott Erdélyben is. A koncertek kedvenc számai volt az Oceán, az Adj még levegőt, a Szeress most, az Eperhold mosolyt is csalt az emberek arcára. Majd a beszélgetés végén, megajándékozva a hallgatóságot, két számot elénekelt.

Az új könyv, szám szerint a hetedik, a színek varázslatos birodalmába kalauzol minket. Emellett inspiráló divattippek, hasznos tanácsok és lebilincselő olvasnivalók segítenek abban, hogy egész évben a legjobb formánkat hozhassuk, és megvalósíthassuk terveinket.

A Kalendárium szép kivitelű, Karácsonyi ajándékba is adható! Címlapján ez olvasható – Érezz, láss, szeress, adj, hogy minden nap szebb legyen!

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.