Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Az Év Széchenyi Vállalkozása

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 Díjátadó

A Magyar Nemzeti Múzeumban december 1-jén átadták az Év Széchenyi Vállalkozása díjat a gróf Széchényi Ferenc teremben, ami a jelen lévő Széchenyiek jelentős számára tekintettel nagy megtiszteltetés volt.

1BirmacherjoA díjátadó fővédnöke Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter képviseletében Marczinkó Zoltán István a minisztérium vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára mondott köszöntőt, a díjak jelentőségét méltatva. Varga Benedek a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója köszöntőjében a Széchenyi Család történelmi érdemeiről beszélt.

A díj alapításának hátterét és célját Széchenyi Tímea a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke ismertette. Michaletzky Géza, a Bíráló Bizottság elnöke összefoglalta a díjak adományozásának szempontjai, a döntés indokait, majd a díjak átadása következett.

1BridgenoidijDíjakat, okleveleket Marczinkó Zoltán István helyettes államtitkár, Varga Benedek főigazgató, Fodor István, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Konzisztóriumának elnöke, Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke, Sunyovszky Sylvia, a Polgári Hermina Alapítvány elnöke, Széchenyi Géza a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagja, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, Széchenyi Márk és Széchenyi Krisztián a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumának tagjai adták át.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2017 Díjazottak

  1. Kategória – Fődíj nyertese – GLOBSERVER Stratégia és Védelemkutatás Fejlesztő Kft.
  2. Kategória – Fődíj – 500 millió forint alatti éves árbevétel – Crown Foods Kft.

INNOVÁCIÓ kategória nyertese – MATEKING – Mosóczi András Attila.

Társadalmi Felelősség vállalás kategória nyertese a CARPEX KFT.

Döntéshozó Női Vezető elismerő oklevelet Pólus Adrienn cégvezető kapta.

Termelékenység kategória nyertese 3B SYSTEM Hungary Kft.

Széchenyi–Bridge Díj nyertese a  BITRISE – a videó felvételen.

Család különdíja kategória nyertese Varga-Márfy Kft.

1Julcsi-SzechenyijoA díjátadó ünnepség Dr. Kőrösi Mária, a Széchenyi Társaság elnökségi tagjának záró szavaival fejeződött be, melyet kötetlen beszélgetés követett a történelmi család örököseivel.

Gróf Széchenyi Család Alapítvány alapítói Gróf Széchenyi Ferenc Magyarországon élő leszármazottai, közöttük a Legnagyobb Magyar – Gróf Széchenyi István – vér szerinti utóda, mint kuratóriumi tag. Mint vallják – szüleink által ránk hagyott nemes szellemű örökséget szeretnénk a családi alapítvány tevékenységével ismét magasba emelni, és tovább adni azt a jótékony szemléletet, melyet a Széchenyi család képviselt évszázadokon át a magyarok felé.

Tevékenységeinkkel minden olyan kezdeményezést támogatni szándékozunk, amelyek Magyarország, valamint a magyar emberek boldogulását segítik. Szeretnénk megőrizni, továbbvinni azokat a reformokat és azt az eszmeiséget, valamint a nemzeti kulturális örökségünket, mely olyan értékrendet képvisel, mely méltó a Széchenyi névhez. 1Szechenyilanyok

A GRÓF SZÉCHENYI CSALÁD ALAPÍTVÁNY Alapítói: Széchenyi Gábor és Széchenyi Viktória. Kuratórium elnöke: Széchenyi Tímea. Kuratórium titkára: Sarkadi Kálmán. Szóvivő: Tisza Attila. Kuratórium tagjai: Széchenyi Géza, Széchenyi Márk, Széchenyi Krisztián, Steff Krisztina.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.