Search
szombat 20 április 2024
  • :
  • :

A gyógyító jód

Lynne Farrow – A gyógyító jód – Partvonal Kiadó

AgyogyitojodA gyógyító jód című könyv nemcsak arról a mítoszról rántja le a leplet, miszerint a jódozott só megoldást kínál a jódhiányra. A számos esettanulmányból és személyes történetből megtudhatjuk, a jód miként bizonyult sorsfordítónak számos betegség esetén: fibrocisztás emlőbetegség, krónikus fáradtság szindróma, méhmióma, mellrák, migrén, pajzsmirigy betegségek, petefészekciszta, prosztataproblémák, túlsúly, ínyvérzés …

Ki lopta el a jódot az ételeinkből? Napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, ami két okra vezethető vissza. Az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják az orvostudományból és száműzik az alapélelmiszerekből.

Ezzel párhuzamosan modern világunk egyre több káros anyaggal terheli a szervezetünket. A szennyezőanyagok pedig súlyos hiányállapotokat idéznek elő, amelyek betegségekhez vezetnek. A jód a szennyező anyagokat kivezeti a szervezetünkből ..

Lynne Farrow-t személyes tapasztalatai tették a jódforradalom szószólójává és az interneten is egyre növekvő jódközösség elismert tagjává. A mai napig rendületlenül küzd azért, hogy a jód végre visszakapja megérdemelt helyét az orvoslásban és a mellrák megelőzéséért folytatott kampány főszereplőjévé váljon. Életet menthet, ha megismerjük ..

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.