Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Valami Amerika 3.

Valami Amerika 3.

3ValamiA magyar vígjáték, Valami Amerika 3 premier előtti vetítésén Hernádi Gábor a film rendezője és a benne szereplő művészek sajtótájékoztatót tartottak a Puskin Moziban február 12-én. Megtudtuk, hogy a Valami Amerika című film nagy sikere után, ami 17 évvel ezelőtt volt, úgy gondolták, érdemes tovább fűzni a cselekményt. A második Valami Amerika 2 ezelőtt 10 évvel, szintén nagy sikert aratott, így közkívánatra született meg a Valami Amerika 3, melynek premier vetítése február 15-én lesz.  

A rendezőtől megtudtuk, 35 nap volt a forgatás. Pindroch Csaba elmondta, rengeteget nevettek a forgatáson, nagyon jól érezték magukat. Oroszlán Szonja szerint olyan volt, mint egy osztálytalálkozó, örültek egymásnak, hiszen 10 év telt el a második Valami Amerika óta. Jó hangulatban, egymás szavába vágva mesélték a művészek a forgatáson történt sztorikat. Szervét Tibor pedig bejelentette, hogy örülne, ha lenne Valami Amerika 4 is.

1Valami-autoA Valami Amerika 3 vígjáték, története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

4ValamiA Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak. 1Stohl

Rendező: Herendi Gábor. Forgatókönyvíró: Divinyi Réka és Herendi Gábor. Operatőr: Márton Balázs. Zene: Majka, Curtis, Halott Pénz. Producer: Herendi Gábor és Peták Eleonóra. Executive producer: Nagy Mónika. Vágó: Király István.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.