Search
csütörtök 18 április 2024
  • :
  • :

Mars – Nutro™

Te jól eteted a kutyádat?

A Mars Magyarország Kft. sajtótájékoztatót tartott május 16-án, ahol megismerkedtünk a helyes állattartással. Te jól eteted a kutyádat? címmel előadást hallgattunk meg a háziállatok helyes táplálásáról annak kapcsán, hogy bevezetik a Nutro™ termékcsaládot.

Az eseményen beszédet mondott dr. Fikó Fruzsina szakértő állatorvos, Kajdon Tamás a Mars Magyarország speciális állateledel felelős Key Account managere és dr. Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó aki egyébként állatorvos. Az esemény moderátora Farkas Zsolt volt.

Megtudtuk, hogy egy 2018-as kutatás szerint Magyarországon a lakosság 36%-a lakik kutyás lakásban, ami azt jelenti, hogy 3 millió gazdás kutya él az országban. Sokak számára a házi kedvencük családtagnak számít, így ugyanúgy ügyelnek kutyájuk egészségére, mint a sajátjukéra.

A Mars állateledel részlegénél fontosnak tartják, hogy a gazdik minden fontos tápanyagot meg tudjanak adni kedvenceiknek, mivel az egészség megőrzése a táplálkozással kezdődik. A Nutro™ Grain Free és a Nutro™ Limited Ingredient termékek tökéletes megoldást nyújtanak, ha odafigyeléssel táplálják a kis kedvenceket. Munkatársaik a Waltham Centerben folyamatosan azon dolgoznak, hogy megfelelő minőségű állateledeleket tudjunk kínálni az állattartóknak. Ennek legújabb példája a NUTRO termékcsalád.

3NutroIdén a Nutro™ két termékcsaládja, a gabonamentes Nutro™ Grain Free, valamint a korlátozott számú összetevőkre szorítkozó Nutro™ Limited Ingredient érkezik Magyarországra. Mindkét termék lényege, hogy minden szükséges tápanyagot megadjanak a háziállatnak, akkor is, ha érzékeny az emésztőrendszere, vagy épp allergiában, esetleg intoleranciában szenved. Azáltal, hogy nem tartalmaznak olyan allergia,- és intoleranciaforrásokat, mint például a szója, gabonafélék, tejtermékek és kukorica, segítenek megelőzni ezeknek az érzékenységeknek a kialakulását kedvencünknél. Minden Nutro™ termék elsődleges összetevője a magas minőségű állati fehérje, emellett az összes termék GMO-mentes.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.