Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós – Jubileumi koncert 

Margitszigeti Szabadtéri Színház

2022. augusztus 27. szombat 20:00 (esőnap: augusztus 28.) Műsoridő: kb. 2 óra, szünet nélkül

Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS.

Egyedülálló sorozat az, amit Fenyő Miklós magáénak mondhat. A budapesti közönség minden évben teltházas koncerten csodálhatja meg a kimondottan csak a Szigetre készült egyedi show műsorát. Mivel Fenyő Miklós a pályafutása alatt több száz dalt mondhat magáénak, így évről évre van miből merítenie a műsorhoz.

Ezen a nyáron egy különleges jubileumi koncerttel szeretné meglepni a közönségét Fenyő Miklós, mivel idén ünnepli 75. születésnapját, és idén jubilál a margitszigeti koncertjével is. Idén nyáron tartja 25. nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, megszakítás nélkül. Ilyen sorozattal nem sok előadó dicsekedhet.

Mint minden alkalommal, Fenyő Miklós most is egy teljesen új, fergeteges műsorral rukkol elő zenekarával, tánckarával, de az idei jubileumi koncertjét még a megszokottnál is emlékezetesebbé szeretné tenni!

Vendégek: Nótár Mary és Laár András, de lesznek meglepetés vendégek is a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.