Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

MVM ZENERGIA 2022

MVM ZENERGIA – Újragondolt klasszikusok

Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont augusztus 27-én, szombaton 19:30-tól. 

A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

Az este során fellép Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András.

Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el. A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé. Azt est műsorvezetője Bősze Ádám.

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően már minden támogatói ülőjegy elkelt az Erkel Színházba, viszont az eseményt online is közvetítik, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 1500 Ft-os, támogatói online jegyek vásárolhatók, augusztus 27-én 17:30-ig.

Továbbá idén először Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden és Szombathelyen is várja az MVM az érdeklődőket. Az óriáskivetítőn ingyenesen nézhetik a koncertet!

Az MVM az élő közvetítést megelőzően, különleges kiegészítő programokkal is készül. A részletes program megtekinthető: mvmzenergia.hu/ oldalon.

Az idei évben is jótékony célra ajánlja fel az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget.

Szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével. Látogasson el az mvmzenergia.hu oldalra! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 27-én 19:30-kor derül fény.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.