Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

Újraindult a Vörösmarty Járat

Újraindult a Vörömarty Járat

November 10-én színházi járat indult Budapestről Székesfehérvárra, majd átszálltak A Vágy nevű villamosra, hogy az estét az előadás színészeivel együtt töltsék egy finom vacsora keretében. Legközelebb november 25-én indul a Járat, akkor a Julius Caesar színészeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az Etele téren gyülekezett a társaság, majd egy különbusszal megérkeztek a Vörösmarty Színházhoz. Már az utazás is izgalmas volt, videókkal volt kitöltve. Szikora Jánossal, a színház igazgatójával virtuálisan körbejárhatták a színházat, majd beleshettek a kulisszák mögé, megnézhették, hogyan készült A Vágy villamosa.

Az előadás után a vendégeket szép terített asztalok várták. Miután Szikora János igazgató köszöntötte őket, a gyors átöltözés után megérkeztek A Vágy villamosa szereplői is, akik egy-egy asztaltársaságnál helyet foglalva meséltek az előadásról, magukról, vagy éppen amilyen kérdés felmerült. Minden asztalnál kötetlen beszélgetések alakultak ki.

A háromfogásos, gyertyafényes vacsora után mindenki csillogó szemmel távozott, hiszen ezen a különleges estén nemcsak egy remek színházi élménnyel lettek gazdagabbak.

Ahogy egyik vendégük, Danó Dorka mondta: “Szerintem nagyon szuper volt, tetszett, hogy az odaút ki volt töltve videókkal. Előtte nem hallottam még ilyenről, hogy színházi járat egybekötve a színészekkel közös vacsorával. Hihetetlenül tanulságos és élménydús volt a Kricsár Kamill asztalánál eltöltött este. Kiderült, hogy hogyan építi fel a karakterét, mit tud még az előadás alatt hozzátenni, és persze mint embert is megismerni nagyszerű volt. Sajnálom, hogy nem tudtam/tudtunk vele többet beszélgetni. Ráadásul az étel is isteni volt!”

A Vörösmarty Járat legközelebb november 25-én indul a Julius Caesar előadásra. Jelentkezni az alábbi linken lehet:

https://www.vorosmartyszinhaz.hu/hirek/2105-elmenyek-talalva-vorosmarty-jarat-budapestrol

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.