Search
csütörtök 25 április 2024
  • :
  • :

Tavaszváró Lelkes Ásványbörze a MOM Sportban február 25-26-ig

14. Lelkes Ásványbörze

Az első idei Lelkes Ásványbörzét február 25-26-között rendezik meg Budapesten a MOM Sportban. A rendezvényre érdemes családdal érkezni, mert kicsik és nagyok is találnak maguknak érdekességeket.

Ahogy már megszokhattuk és megszerettük; ásványok, drágakövek, ősmaradványok, kész ékszerek, ékszerkészítési alapanyagok, mindenféle dísztárgyak hatalmas választékban 100 hazai és külföldi kereskedőnél, 2000 négyzetméteren.

Az ásványbörze látogatói számára ezúttal is lesz ingyenes drágakőmeghatározás, hiszen mindenkinél lapul egy ékszer, melyről nem tudja, hogy hatalmas értéket képvisel vagy csak egy utánzat.

A rendezvény részét képezi – az ásvány- és ékszervásár mellett – az Egészségsziget, ahol az egészséges életmódhoz és az ezotériához kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat nézhetik meg, illetve veheti igénybe az érdeklődőknek.

Az ásványbörzén bemutatják az „Év ásványa” és az „Év ősmaradványa” szavazás 2023-as nyerteseit, az antimonitot és a borostyánt.

A nézelődés és vásárlás mellett, a következő programok is várják látogatóinkat: Interaktív földtudományos játszóházak és bemutatók. 3D vetítés barlangokról. Kígyósimogató fotózási lehetőséggel. Drágakő-határozás. Szakmai előadások. “Terápiás szoba”- ingyenes kezelések. Aranymosás. Kreatív játszóház. Arcfestés, Henna és Csillámtetoválás. Üvegfestés, homokkép, szerencsefa készítés. UV lámpás ásványbemutató.

Bővebb információ: www.asvanybörze.hu

Nyitva tartás: szombaton 10-től 19 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig

Jegyek elővételben: https://asvanyborze.jegyx1.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.