Search
csütörtök 25 április 2024
  • :
  • :

Ludovika Fesztivál

Szállj velünk – Ludovika Fesztivál

Koncerttekkel és soha nem látott honvédségi bemutatóval várja az érdeklődőket május 11. és 13. között a Ludovika Fesztivál. Vadászgépek, helikopterek, harckocsik és számos élményekkel teli program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

A háromnapos fesztiválon igazi érdekességekkel találkozhat a közönség, a Ludovika Campuson ugyanis testközelből megtekinthetik a Leopard 2A4 típusú harckocsit, a Gidrán többcélú páncélozott járművet, a KF41 Lynx gyalogsági harcjárművet vagy a PZH-2000 önjáró löveget. Mindezeken túl a Magyar Honvédség (MH) JAS-39 Gripen vadászgépei, továbbá a H145M és Mi-24 típusú helikopterek is áthúznak a légtérben. A vegyivédelmi bemutatók mellett különleges fegyverekkel is találkozhatnak a látogatók, de a Magyar Honvédség Kiber- és Információs Műveleti Központja által a katonai kibertér, valamint a kiberhadviselés rejtelmeibe is bepillanthatnak az érdeklődők.

PROGRAMOK AZ ORCZY PARKBAN 

Május 11-én

LUDOVIKAI SZABADEGYETEMI ELŐADÁSOK

Több mint 60 népszerű hazai és külföldi előadó várja az érdeklődőket

Május 12-án

KÖNNYŰZENEI PROGRAMOK

TÓSZÍNPAD

19 óra: Áron András Koncert

20 óra: KONYHA

21,15 óra: 4S STREET

22,20 óra: ULLIE

PARTY SÁTOR

23 óra: BSW

00,10 óra: KOÓSZ MILÁN

1 óra: COOKY

2 óra: JUMODADDY

Május 13 -én

CSALÁDI NAP – PARTY SÁTOR

10,30 óra: Wolf Kati: Gyerekszáj

13 óra: Farkasházi Réka és a Tintanyúl

14,30 óra: Pénzügyőr Zenekar

16,30: Katasztrófavédelmi Központi Zenekar

Egy nem mindennapi fegyverforgató show-val is lenyűgözi a közönséget az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Nemzeti Honvéd Díszegység Honvéd Díszzászlóaljának Különleges Díszelgő Csoportja, de látványelemekkel tarkított kutyás, illetve harcászati bemutatót is láthatnak mind azok, akik ellátogatnak a Ludovika Fesztiválra.

További információ a fesztivál honlapján érhető el.