Search
szombat 2 március 2024
  • :
  • :

Jonas Kaufmann és André Rieu a mozikban

Jonas Kaufmann és André Rieu karácsonyi koncertje

A Pannonia Entertainment kiemelt, karácsonyi programkínálatában ismét két, ünnepi családi koncert szerepel: a német sztártenor, illetve a holland keringőkirály nagyszabású, rendkívül látványos koncertje varázsolja el a nézőket advent utolsó hetétől az év utolsó napjáig. Jonas Kaufmann a Csendes éj születéstörténetéről mesél nekünk, André Rieu pedig több generációt kíván szórakoztatni musical, operett- és operarészletekkel, népénekekkel és természetesen az elmaradhatatlan keringővel. Az előadások december 31-ig tekinthetők meg országszerte.

Jonas Kaufmann – Csendes éj

Noha elmúlt már a karácsony, de ki ne akarna még egy kicsit bekuckózni, és láblógatva lazítani, bő egy órára megálljt szabva a frissen beindult rohanó hétköznapoknak?!

Jonas Kaufmann gyermekkori karácsonyi emlékeit és felnőttként megélt örömteli pillanatait idézi fel ebben a különleges koncertfilmben – az év legünnepibb időszakát kedvenc dalaiból álló, egyedülálló válogatással ünnepelve. A koncertet a Salzburg melletti oberndorfi Csendes Éj-kápolnában rögzítették, ahol 1818. december 24-én először adták elő Joseph Mohr és Franz Xaver Gruber Csendes éj című karácsonyi énekét.

A film alatt bepillanthatunk a salzburgi karácsonyi vásári forgatagba is, miközben olyan fülbemászó, ismerős, világszerte népszerű dallamok vidítanak jobb kedvre bennünket, mint az Adeste fidelis, O come vagy a Stiele Nacht; majd következnek az amerikai ünnepek kedvencei, mint például a Let It Snow!, a Winter Wonderland vagy éppen a White Christmas; továbbá a hagyományos német karácsonyi dalok, mint az Ihr Kinderlein kommet és a Kling, Glöckchen.

VETÍTÉSEK

Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház: https://urania-nf.hu/film/jonas-kaufmann-csendes-ej

Miskolc, Művészetek Háza: https://www.cinemis.hu/film/jonas-kaufmann-csendes-ej/

Sátoraljaújhely, Latabár Mozi: https://latabarmozi.hu/film/jonas-kaufmann-csendes-ej-907

Szeged, Belvárosi Mozi: https://belvarosimozi.hu/mozifilmek/1001224

Szolnok, TiszapART Mozi: https://www.tiszamozi.hu/

Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház: https://savariamozi.hu/

André Rieu: Fehér karácsony

Sokak számára a karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Idén már december 22-től találkozhat André Rieu Fehér karácsony című mozis különkiadásával, amelyet soha nem fog elfelejteni!

Az első csengőszóra André téli tündérországának páratlan karácsonyi hangulatába merülhetünk. Csodálja meg a pompásan feldíszített, hó fedte, karácsonyi palotát két jégpályával, gyönyörű téli jelenetekkel, romantikus világítással, vörös szőnyeggel, milliónyi égősorral, 150 gyönyörű csillárral és több mint 50 velencei kandeláberrel.

Élvezze az évszak hangulatát, énekeljen és táncoljon önfeledten a moziteremben az időtlen karácsonyi dalokra, romantikus keringőkre és gyönyörű melódiákra a világ minden tájáról! Elhangzik majd a Jingle Bells, az Ave Maria, az Oh Holy Night, az Hallelujah, a Sleigh Ride és még sok más ünnepi muzsika! A mozi közönsége exkluzív kulisszatitkokat is megtudhat, hiszen Charlotte Hawkins műsorvezető Andréval a zenés téli csodaország megteremtéséről beszélget majd. Ez a mozis közvetítés tökéletes karácsonyi előajándék az André-rajongóknak!

Vegyen részt Ön is André Rieu és a Johann Strauss Zenekar vadonatúj karácsonyi koncertjén, kedvenc mozija kényelméből! Ez az alkalom felejthetetlen ünnepi csemege lesz az egész családnak! Váltson jegyet most az André Rieu: Fehér karácsony című koncertre!

VETÍTÉSEK

Budapest, Cinema MOM: https://cinemamom.hu/film/andre-rieu-feher-karacsony-576

Budapest, Pólus Mozi: https://poluscentermozi.hu/film/andre-rieu-feher-karacsony-1203

Budapest, Gobuda Mozi: https://gobudamozi.hu/film/andre-rieu-feher-karacsony-384

Budapest, Lurdy Mozi: https://lurdymozi.hu/film/andre-rieu-feher-karacsony-199

Miskolc, Művészetek Háza: https://muhamiskolc.hu/mozi/andre-rieu–feher-karacsony-m81

Sátoraljaújhely, Latabár Mozi: https://latabarmozi.hu/film/andre-rieu-feher-karacsony-910

Szeged, Belvárosi Mozi: https://belvarosimozi.hu/mozifilmek/1001221

Szolnok, TiszapART Mozi: https://www.tiszamozi.hu/Film.aspx?f=6323

Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház: https://savariamozi.hu/

Tapolca, Városi Mozi: https://tapolcamozi.ticketpoint.hu/

Zalaegerszeg, Art Mozi: https://www.artmozizeg.hu/

Szentgotthárd, Csákányi László Filmszínház: https://www.csakanyimozi.hu/hu/filmek/andre-rieu-feher-karacsony/