Search
szombat 27 április 2024
  • :
  • :

Krizsó Szilvi – 10 bizalmas beszélgetés könyvbemutató + 1 Videóinterjú Stohl Andrással

Krizsó Szilvi – 10 bizalmas beszélgetés + 1 Videóinterjú Stohl Andrással …

Stohl: Drágám, jövök segítik … irigylem a nőket, ha kapnak egy bókot belenedvesednek … halálugrás, minden egyes előadás … nagy hibám, hogy gyerek vagyok nem mérlegelek, ami szívemen, az a számon … mindig is szégyellem, hogy egyszer vissza adtam szerepet … ajzószerek, drog, alkohol … újra vezetek, de senki ne ijedjen meg, olyan autóm van, mint egy traktor, 50-es tempóban megyek … gyerekekről, kapcsolatokról, mert ára van a sikernek …

A könyvben, ahogy az élő interjúban döbbenetes kijelentések! Soha, sehol nem hallott történetek, rengeteg humor. A népszerű újságíró, televíziós műsorvezető egyedülálló módon teremtett hangulatot beszélgetőtársaival: Bródy János, Csernus Imre, Jaksity György, Kovács Kokó István, Kulka János, Mácsai Pál, Molnár Piroska, Palya Bea, Stahl Judit, Stohl András akik megnyíltak, őszintén beszéltek sikereikről, kudarcaikról.

Segítették őket meglepetés vendégek, hogy még izgalmasabb legyen: Szörényi Levente, Koltai Róbert, Péterfy Bori, László Zsolt, Schell Judit, Csomós Mari, Kepes András és Csőre Gábor.

A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent kötet anyaga válogatás a Radnóti Színház nagy sikerű Libikóka – fent és lent – című beszélgetős estjeiből, amely 2012 májusában indult.