Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

XI. Budapesti Újévi Koncert – Mága Zoltán

XI. Budapesti Újévi Koncert – Mága Zoltán

2Maga2009-ben hagyományteremtő céllal, Mága Zoltán életre hívta január 1-jén a Budapesti Újévi Koncertet. 12 ezer néző tapsolt állva a Papp László Budapest Sportarénában a művész előtt. A telt házas Aréna közönségen túl az elmúlt esztendőkben a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók segítségével több millió néző is részese lehetett a grandiózus eseménynek Magyarország határain innen és túl. Egy olyan hagyományteremtő eseményt sikerült létrehoznia, mely Európa rangos koncertjévé vált, és amely nemzetközi, művészeti és turisztikai elismerést hoz Magyarországnak.

A hagyomány folytatódik!

1Maga2019. január 1-jén 11. alkalommal köszöntik az új esztendőt Mága Zoltán és sztárvendégei a Papp László Budapest Sportarénában. A hegedűművész újra varázslatos élményt ígér, a klasszikus zene mellett ezúttal felcsendülnek operettslágerek és magyar népdalok is.

Magyarország fővárosának újévi koncertjén fellépnek a Nemzet Színészei, Molnár Piroska, Bodrogi Gyula, Tordy Géza, Haumann Péter és Szacsvay László – közösen köszöntik majd az Aréna színpadáról a közönséget és az új esztendőt.

A gálakoncerten Kossuth-díjas művészeink közül Sümegi Eszter, Kiss B. Atilla operaénekesek, Szakcsi Lakatos Béla és Balázs Fecó előadóművészek, valamint Eperjes Károly színművész is szerepel majd.

Mága Zoltán újévi koncertjének meghívott sztárvendége lesz a fiatal korosztály egyik legkedveltebb és legsikeresebb előadója Molnár Ferenc Caramel. A gálaest műsorában színpadra lép Bonnyai Apolka zongoraművész, valamint Nyerges Attila énekes is, és egy különleges feldolgozásban és előadásban elhangzik majd az Ismerős arcok nevű zenekarának az a dala, amelyet a határainkon túl élő magyarság himnuszaként is emlegetnek.

A Budapesti Újévi Koncert nemzetközi hírnevet szerzett már magának, zenekedvelő közönség az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Ázsiából, Izraelből és Európa sok országából is érkezik. Az elmúlt évek koncertjeiről CD és DVD is készült, melyek mindegyike már a megjelenéskor aranylemez lett.

Legyen Ön is részese Európa legnagyobb újévi koncertjének. A gálakoncert legszerencsésebb nézője egy vadonatúj autót nyerhet!

Jegyárak: 41.900 Ft, 39.900 Ft, 29.900 Ft, 19.100 Ft, 16.900 Ft, 14.900 Ft, 13.900 Ft, 8.900 Ft, 5.900 Ft, 2.900 Ft – nyugdíjas kedvezményes jegyár, csak jegyirodában vásárolható

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/maga-zoltan-budapesti-ujevi-koncert-2019-93757
Jegyiroda:1054 Budapest, Szemere u. 10. (28-as kapucsengő) Telefon: +36 70 361 9587

2019. január 4. – BUDAPESTER NEUJAHRSKONZERT

Budapesti Újévi Koncert Bécsben – Zoltán Mága, Violine – Budapester Primarius Symphonie Orchester

Zoltán Mága, der weltbekannte ungarische Violinkünstler, präsentiert sein großes Galaprogramm in der ersten Jännerwoche auch heuer wieder in Wien, um dem österreichischen Publikum die musikalischen Grüße Ungarns zu übermitteln. Der Geigenvirtuose mit erfolgreichen Auftritten in der Carnegie Hall in New York, in Los Angeles und den größten Musiktheatern der Welt hat für das Konzert am 4. 1. 2019 im Wiener Konzerthaus wieder einige Gäste eingeladen, gemeinsam mit ihm und dem Budapester Primarius Symphonie Orchester das Neue Jahr musikalisch zu begrüßen.

Mága Zoltán

100TEgyedi, első hallásra azonnal felismerhető virtuóz játékát, a klasszikus zene, a népzene, a popzene és egyéb irányzatok ötvözésével kialakított jellegzetes crossover stílusát világszerte elismerik, méltatják. Művészi repertoárja a népzenétől a klasszikus darabokon át a jazzig, sőt a könnyűzenéig terjed. Művészetének jellemzői a virtuozitás, az átütő erő, a lélek mélyéből fakadó adni vágyás, és a remény, hogy a zene és az abban megjelenő szeretet eszköz lehet a világ jobbá tételéhez. Azon művészek egyike, aki küldetéstudatát előtérben tartva képviseli a magyar kulturális tradíciókat, és erősíti a magyarságról kialakult pozitív képet.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.