Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

Dívák Karácsonya

Dívák Karácsonya 2019

Budapesten a Spinoza Színházban nagy érdeklődés közepette beharangozó sajtótájékoztatót tartottak a Dívák Karácsonya  című koncertről, amely december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Az eseményen részt vett Király Linda, Tolvai Renáta, Radics Gigi és Dér Heni. A négy sikeres énekesnő egy produkcióban áll majd a színpadra.

1Divak

Bejelentették, hogy a mintegy kétórás koncert showban lesz tánc, lézer, nagy ledfal, és divatbemutató is.

Mind a négy énekesnő előadja néhány nagy slágerét, majd közösen és külön-külön is karácsonyi dalokat fognak énekelni. Az már most biztos, hogy a koncerten elhangzik a Csendes éj, az All I Want For Christmas Is You, a Santa Claus Is Coming to Town …

Tolvai Renáta és Radics Gigi felidézte, hogy sok-sok évvel ezelőtt óriási kedvencük volt a Destiny’s Child amerikai lánycsapat. 2Divak

Dér Heni elmondta, ez az első alkalom, hogy így együtt szerepelnek. Mint mondta, mindenkinek megvan a saját stílusa, imidzse, ettől még izgalmasabb lesz számukra a közös munka.

A sajtótájékoztatón a lányok – Király Linda, Radics Gigi, Tolvai Renáta, Dér Heni – össze-össze nézve, egymásra nevetve adták tovább a szót. Lelkesek voltak és ragyogtak. Látszott, hogy a négy „Díva” jól megérti egymást.

Megtudtuk azt is, hogy a Dívák karácsonya koncert teljes jegybevételét a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlják fel.

Tavaly már rendeztek Dívák karácsonya címmel koncertet Budapesten, akkor a Müpában Szőke Niki és Radics Gigi lépett színpadra közös produkcióval.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.