Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

ESSCA

ESSCA – a világ egyik legjobb üzleti iskolája várja a diákokat

A franciaországi Angers-ban 1909-ben alapított üzleti iskolát az ESSCA Magyarország igazgatója dr. Deli-Gray Zsuzsa mutatta be a január 23-i sajtótájékoztatóján, ahol elmondta, hogy az ESSCA budapesti kampusza 1993-ban létesült, és évente 750 diákot fogad 30 különböző országból. Mint mondta, 1977 óta a Conférence des Grandes Écoles tagja és Magyarországon egyedülálló módon EQUIS, AACSB és AMBA akkreditációval is rendelkezik. Dupla Diplomás programokat folytat 1993 óta a Budapesti Corvinus Egyetemmel. A Financial Times a világ legjobb üzleti iskolái között tartja számon.

Az ESSCA School of Management hallgatói akadémiai, gyakorlati, és kulturális szempontból is kiemelkedő minőségű képzést kapnak. Az oktatás színvonalát és az iskola kiválóságát több nemzetközi akkreditáló szervezet elismeri: az Iskola rendelkezik az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációval. Az akkreditációk mindegyike az Iskola összes kirendeltségére kiterjesztett, így a diákok biztosak lehetnek abban, hogy bármely kampuszon folytassák a tanulmányaikat, ugyanazt a tudást, ugyanolyan formában és ugyanazon keretek között kapják meg. A tanulmányaik végén a diákok az ESSCA francia állam által elismert „Bachelor in International Management” francia diplomáját kapják, amely igen nagyra értékelt a multinacionális vállalatok körében.

Az ESSCA-ban komolyan gondolják a vezetői ismeretek átadását és elsajátítását.

1DeliA budapesti kampuszra jelentkezőknél a tanulmányi eredmény, illetve a középiskolából hozott pontok száma mellett, a felvételi elbeszélgetésen a vezetői hozzáállást, kompetenciákat és készségeket is mérik, mert fontosnak tartják az emberi tényezőt, az integritást, a humán értékrendet – mondta el dr. Deli-Gray Zsuzsa, igazgató.

A végzős hallgatóknak az elismert nemzetközi üzleti diplomával a zsebükben, igen nagy esélyük van arra, hogy megtalálják az áhított „álom munkahelyet”. A jövő menedzserei már válogathatnak a jobbnál jobb körülményeket kínáló állásajánlatok között, akár külföldön is.

A budapesti kampuszra felvételt nyert hallgatók számára az iskola ösztöndíjat hirdetett, amely hazai viszonylatban is kedvező feltételeket biztosít három éven keresztül a jövő vezetői számára.

A képzés és az ösztöndíj iránt érdeklődő diákok jelentkezését február 14-ig várják a monika.pasztor@essca.fr e-mail címen.

1EsscaCim

Az sajtótájékoztató végén bejelentésre került, hogy az ESSCA School of Management budapesti kampusza életre hívta Pályaorientációs Bizottságát (POB). Dr. Deli-Gray Zsuzsa átadta a Bizottsági tagságra vonatkozó felkérő leveleket. Első körben az International School of Budapest, a Budapesti XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnázium, a Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium vezető képviselői vehették át a megbízást. 2Escamegbizo

A Bizottság márciusban kezdi meg operatív munkáját.

További információt a monika.pasztor@essca.fr e-mail címen, vagy a +36 20 227 60 55 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők Pásztor Mónikától.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.