Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Németh Kristóf a Zala Springsben

Németh Kristóf a Zala Springsben

Golfozni még a járványidőszakban is biztonságos és kellemes …

5GolfNemethA golf jellemzője, hogy mindig friss levegőn, festői szépségű környezetben zajlik. A koronavírus szülte kényszerhelyzetben azt reméljük, a nagyközönség is megismeri ennek a kulturált sportnak a szépségeit – mondja Gschwendtner Sonja a Zala Springs megbízott klubigazgatója.

A közhiedelemmel ellentétben, a golf nem csupán az elit sportja, semmivel nem drágább például a magyarok körében is népszerű síelésnél.

Megtudjuk, hogy Németh Kristóf az ismert színész – aki sokáig csak elnézően legyintett azokra a társaira, akik rendszeresen látogatják a golfpályákat – feleségével, Szikriszt Zitával együtt idén lépett be a Zala Springs golfcsapatába és a sport egyik legnagyobb hazai rajongója lett.

1nemethK

A golf nem követeli meg a közös felszerelés használatát és az érintkezést sem. Egészséges és biztonságos kikapcsolódást nyújt. A játékot soha nem a zsúfoltság jellemezte, biztos távolságból űzhető, így a résztvevőknek nem kell felrúgni a távolságtartás szabályait, hogy osztozzanak a közös szórakozás örömében. Tehát a mostani helyzetben is összehozhatja a családot vagy a régi barátokat – emeli ki Sonja.

Majd hozzáteszi – az idei nyár tökéletes alkalom arra, hogy az emberek tengeri sportok, búvárkodás és szörfözés helyett, golfozni tanuljanak meg. Nálunk felkészült, profi oktatók segítenek. Még arra is van lehetőség, hogy home office-ban, a golfpályáról végezzék a feladataikat.

A Zala Springs Golf Resort a pihenéshez is paradicsomi körülményeket nyújt, egy és négy éjszaka közti csomagajánlatok közül választhatunk, hogy a golfoktatás mellett a luxus apartmanház kényelmét is élvezhessük, artizán reggelivel és akár félpanziós ellátással a színvonalas bisztróban. A resort szeptembertől magas színvonalú wellness-szolgáltatásokat, többek közt autentikus finn szaunát és izomregeneráló fürdőt is kínál.

2GolfA resort teljes gőzzel készül és fokozott biztonsági körülmények között várja a vendégeket. A mozogni vágyók egyéni vagy csoportos oktatás közt választhatnak és gyermek golfprogram is várja majd őket. Emellett a resort területén ingatlanokat is kínálnak eladásra, ezek nem csak befektetési célra, hanem egyfajta második otthonnak is tökéletesek.

Mint mondták, Németh Kristófot és feleségét a klub elnöke Benkócs Tamás és a klub menedzsere Damian MacPherson is örömmel üdvözölte Zalacsányban, a Zalasprings Golf Resort Clubban.

Honlap: https://zalasprings.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.