Search
kedd 16 április 2024
  • :
  • :

Ingatlanos tanfolyam a VING-nél …

Lehetőség karrierváltásra – Ingyenes ingatlanos tanfolyam otthonról

A koronavírus miatt rengeteg ember veszti el a munkáját, vagy kényszerül karrierváltásra. A kialakult helyzetre tekintettel, az ingatlanostanfolyam.hu korábban 75 000 Ft-ért árult videós tanfolyama május 31-ig díjmentesen elérhető, ezzel is próbálnak segíteni a munkájukat elveszítő magyaroknak – tudtuk meg Barna József operatív cégvezetőtől, aki érdekességként említette, hogy a Városi Ingatlanirodánál nem alkottak franchise hálózatot, hanem egyetlen központi cégként működnek, jól összehangolt online cégirányítási rendszerrel.

1Barna

A magyar tulajdonú, országos hálózatú Városi Ingatlaniroda (VING), a koronavírus-járvány kirobbanása óta 120 fővel növelte csapatát. Ezzel közel 300 fős lett a létszáma, így az itthoni ingatlanközvetítői hálózatok élmezőnyébe került. A robbanásszerű emelkedés már önmagában meglepte az alapítókat, de kezelték a helyzetet, és jelenleg is heti 15-20 fővel folytatódik a bővülés, ami minden eddigi várakozásukat felülmúlja.

Barna József elmondta, hogy a létszámugrásnak a járványhelyzet volt a kiváltó oka, de az elmúlt nyolc évben már kifejezetten arra fejlesztettek, hogy home office rendszerben és irodahálózattal is el tudják látni az értékesítői feladatokat, ami most hatalmas előnyt jelent.

2cegvezetok

A cég 2020. május 31-ig díjmentesen elérhetővé tette a képzésüket. Ezzel megadják a lehetőséget a tanulásra és az elhelyezkedésre mindazoknak, akik a koronavírus miatt munka nélkül maradtak. A csapatukhoz bárki csatlakozhat és ehhez a megfelelő felkészítést is megadják, teljesen ingyen!

3csapat

A képzési anyagokat e-mailben küldik videotámogatással. Az új csatlakozók kapnak egy olyan profilt, amelyet a befutott ingatlanértékesítők használnak. Felállítottak emellett egy 100 pontból álló karrierprogramot, ami segít elindulni a pályán.

A tanfolyam elérhető: www.ingatlanostanfolyam.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.