Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

KULTIK Terasz

Szabadtéri mozivá alakul a Corvin Plaza tetőterasza

Mi lehet jobb nyáresti program, mint egy jó kis szabadtéri mozizás a csillagok alatt? Budapest egyik forgalmas csomópontjánál, a Corvin Plaza tetőteraszán nyit meg a város új szabadtéri mozija.

A KULTIK Terasz első vetítése 2020. június 17-én 21:00-kor kezdődik, Jane Austen imádott komédiáját, az Emma című kosztümös filmjét láthatjuk. Ezt követően minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre.

1Corvin

Egyelőre 54 hely közül választhatunk kényelmes nyugágyakat, rendezői székeket, vagy kipróbálhatjuk a babzsák foteleket is. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők.

A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábunknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk.

Az igazi mozi élmény mellé természetesen a mozis büfé is dukál. A KULTIK Teraszon a valódi ízletes popcorn mellett, felfrissíthetjük magunkat hideg üdítővel is.

A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt.

A hűvösebb estéken magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

CorvinCim

A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

A szabadtéri mozi üzemeltetője a KULTIK mozihálózat, amely az ország tíz pontján klasszikus beltéri formában is várja a filmek szerelmeseit. Ennek köszönhetően professzionális eszközökkel és rutinos szakmai háttérrel garantálják a minőségi szórakozást.

Moziműsor: https://kultikterasz.hu/

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.