Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

Body & Soul – Zséda & Vastag Csaba – Legyél a másé … !

A Body & Soul bemutatón elhangzott – Zséda & Vastag Csaba közös dala – Legyél a másé … ! Zene: Rakonczai Viktor, Szabó Zé. Dalszöveg: Geszti Péter.

A 2016-os, Body & Soul címet viselő friss kötet középpontjában a test és a lélek harmóniája áll. A Zséda kalendárium november 20-i bemutatójának vendége volt Vastag Csaba, X-Faktor győztes énekes. A kiadvány érzéki fotóinak készítője Zsólyomi Norbert. a designer: Müller Péter.

A résztvevőkkel az interjúkat a Gyuricza Eszter készítette. Az est háziasszonyai: Bárd Noémi Polli, Mezőfi Judit, Jusztinger Brigitta, a Baileys csapata.

A Body&Soul címhez illeszkedően a testi és lelki feltöltődéshez kapunk tanácsokat, ötleteket. Mindezt az évszakokhoz illeszkedve, a tél – tavasz – nyár – ősz hangulatát követve, külön figyelmet szentelve a karácsonyi időszaknak.

A kötetben idén is szerepelnek stílus és szépségtippek, öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek. Ezen kívül egészség megőrzés, kulturális, életmód és sport témák is megjelennek. Pozitív gondolatok és feltöltődést adó életesszenciák színesítik a kalendáriumot, olvashatjuk Vass Virág tárcanovelláját. Készült egy hármas interjú, melyben Vass Virág Zséda mellett Nyáry Krisztiánt is kérdezte.

A naptároldalak helyet kínálnak az olvasók számára programjaik bejegyzésére, a jegyzetoldalak pedig lehetőséget biztosítanak gondolataik, fontos teendőik leírására. A gazdag tartalom ezúttal is exkluzív kivitelben jelenik meg: Zséda különleges fotóival, 208 színes oldalon. A kötet az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. Társlétrehozók: PResston PR. A stílusoldalakat Molnár Anikó állította össze.

Azt már régóta tudom, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Hiszem, hogy amikor reggel felkelünk, elindulhatunk a szépség irányába is. A mi választásunk. A szép gondolatokból nemcsak szép tettek, szép test is származik vallotta Zséda új könyvében.

A filmhez kapcsolódó reklám bevételét a szerzői jog tulajdonosa kapja meg a YouTube-tól, abból nem részesül a felvételt készítő Krónika Videómagazin.

Helyszín: Párizsi Nagyáruház – Lotz terem.

Készítette: Krónika Videómagazin. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.