Search
szombat 20 április 2024
  • :
  • :

dm Magyarország

Sikeres üzleti évet zárt a dm Magyarország – tudtuk meg a Magyar Tudományos Akadémián november 3-án tartott sajtótájékoztatón Wolfgang Strasser, ügyvezető igazgatótól, Józsa Mariann, beszerzési cégvezetőtől, Kanyó Roland, PR menedzsertől, Csoknyainé Horváth Getrud HR cégvezetőtől.

1dmjoA cég már 20 éve van jelen a magyarországi drogéria piacon. Az idei gazdasági évet 277 millió Eurós forgalommal zárta, de nem csak gazdasági eredményeivel büszkélkedhet, más területeken is dinamikus fejlődés jellemzi a drogériát. A gazdasági év fontos mérföldkövének számít az érdi és törökbálinti irodai beruházás, az üzlethálózat dinamikus megújítása, az új dm applikáció bevezetése, a free wifi elérhetővé tétele a boltokban és a helyi közösségeket célzó új társadalmi felelősségvállalás program meghirdetése – tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A magyarországi dm-nél összesen 2429 munkavállaló dolgozik, az üzletek száma 255. Az elmúlt gazdasági évben 17 üzletét újította fel, 15 üzletet kibővített, 5 üzlete másik helyre költözött, egy üzlete bezárt. A bolthálózatát a folyamatos megújulás jellemzi, a boltok nyitása közösségi eseménnyé vált, a dm meglepetésekkel, programokkal, jótékonysági akciókkal kíséri a nyitásokat, a kasszában helyi közéleti személyiségek segítenek, a bevételt jótékony célra ajánlja fel a dm.

Bővítette az Euró elfogadóhelyek számát, 71 határ menti és turisztikailag frekventált helyen fogad el a drogéria Eurót, a 2016-2017-s gazdasági évben ezt a szolgáltatást újabb 95 üzletre szeretnék kiterjeszteni. Az üzletekben NFC-s fizetésre is van már lehetőség, a boltokban ingyenes wifit használhatnak a vásárlók. A piaci trendeknek megfelelően minden márkán belül jelentős az új termékek száma, folyamatos innováció, új hatóanyagok jellemzik az új dm márkás termékeket. A polcain összesen 3168 saját márkás terméket találnak a vásárlók.

A dm idén megnyitotta története legkisebb üzletét: a budapesti Minipolisz gyerekvárosban a családok a drogéria boltját is megtalálják. A drogéria gyermekekre szabott boltjában minden megtalálható, ami egy valódi bevásárláshoz szükséges.

A drogéria a piacon úttörőként minden nap tartósan alacsony árakat nyújt a vásárlóknak. Egy adott termék az ország összes dm üzletében pontosan ugyanazon a kedvező áron vásárolható meg, s ez az ár nem csak néhány napig érvényes, hanem legalább 4 hónapig változatlan marad.

2016 tavaszán elindult a dm hivatalos ügyfélszolgálata is, ahol a munkatársak telefonon és e-mailben reagálnak a beérkező kérdésekre, így segítve a vásárlókat.

Készítette: Krónika Videómagazin. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.