Search
csütörtök 25 április 2024
  • :
  • :

Matrix Holistic Center

Matrix Holistic Center – Ahol Önmagára hangolódhat …

Ha kellő figyelmet fordítunk magunkra, akkor számos területen befolyásolhatjuk életminőségünket, szervezetünk regenerálódását, folyamatos megújulását – mondta el Kiss Róbert Richárd, szakújságíró aki a Matrix Holistic Center megnyitó eseményét konferálta Budapesten a Hajós utca 32-ben a sajtó munkatársainak.

2LednyiczkyLednyiczky Gábor a Matrix Holistic Center megálmodója. Elmondta, hogy a teljesség megélése a célja a most nyíló Matrix holisztikus központnak. Hosszú kísérleteket előzött meg a rendszer kidolgozása. Mindannyian az életet alkotó kozmikus hálózat részei vagyunk. Az egészség kulcsa a szervezeten belüli információáramlás minősége. A test és a lélek egy helyen születik meg.

A szervezetünk algoritmusok által működik, alkalmazkodik, regenerálódik, él. Ezek az algoritmusok együtt lüktetnek a kozmosz áramlásaival. Az emberre jellemző egységes mintázattal bírnak, és hordozzák a csak ránk jellemző megnyilvánulásokat is. Ezek összehangolásában segít a Matrix, hogy teljesítményünk elérhesse a maximumot. A szervezet alkalmazkodó képességét kvantumszinten támogatja, hogy tudatosan kapcsolódhassunk fizikailag, szellemileg, érzelmileg a bennünket körülölelő univerzális mezőhöz. 4Matrix1

Megtudtuk, hogy a Matrix Holistic Center saját egyedülálló KIT csúcstechnológiája teszi lehetővé, hogy a szervezet minden szintjén akadálymentes legyen az információ áramlása. A sejtjeink folyamatosan kommunikálnak, másodpercenként több, mint 100.000 élettani folyamat megy végbe bennünk összehangoltan.

Ezt a képzeletünket felülmúló összhangot a matrix algoritmusai vezénylik. A technikát az UCLA-egyetemen is sikerrel alkalmazzák, a kezelés alanyait pszichológiai vizsgálatokkal is után követik, így konkrét adatokkal rendelkeznek a kezelés hatékonyságáról, hitelességéről.

Kiss Róbert Richárd a megnyitón elmondta, hogy kipróbálta a kezelést, és megosztotta a saját élményét velünk. Részt vett az eseményen Borbély László színművész, aki szintén a tapasztalatát mondta el – 20 perc alatt 8 órányi alvásnak megfelelő pihenést tapasztalt, ami az ő szakmájában felbecsülhetetlen ajándék.

3MatrixHalász Pálma az Élet- Érték Alapítvány Kurátora arról beszélt, hogy a kezelés a traumáink feldolgozásában is segít, hiszen a sejtek szintjéig ható pihenés élményét adja.

Szideropolu Niki olimpikon vívónő pedig az eszköz egész életre kiterjedő magas hatásfokát emelte ki a kezelésnek.

A kozmikus mátrixra hangolt sejtek közötti kommunikáció ma már mérhető, bizonyítható jelenség.

Az Ukrán Tudományos Akadémián, és számos európai és amerikai egyetemen végzett kutatásaink mindezt már 25 éve alátámasztják. 5Matrix1

Eredményeinket a tudományos élet jeles képviselői elismerték, mely szerint ma egyértelműen kimondható, hogy akár a DNS szintű eltérések is harmonizálhatók a KIT program által – mondta a központ igazgatója Lednyiczky Gábor.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.