Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

GULICSKA – Márka Divatbemutató

1-DivatGULICSKA MÁRKA

A kollekció fiatalos, bohém, hóbortos nőknek készült. Célközönsége olyan emberekből áll, akik télen is, mikor beszürkül kicsit a világ, mernek minél színesebben és vidámabban öltözködni.

AZIANO MÁRKA – Klasszikus férfiöltözetből inspirálódva a kollekció jellemzője a variálhatóság és a kényelem. A fő ruhadarabok, a zakók és ingek gallérjai és az ingek mandzsetta része is cserélhető, ezáltal a stílusuk is könnyen változtatható. Lehet elegáns, sportos vagy egyedi. A ruhadarabok átalakíthatók, így több lehetőséget kínálnak a viseletben.

FANNI BARDOS – A ruhák az ázsiaiak, a koreai hanbok, illetve a japán szamurájok formavilágát idézi. A kollekció olyan nőknek való, akik nyitottak a különböző kultúrák tradíciói iránt, szeretnek utazni és abból inspirálódni, valamint szeretnek kicsit feltűnőbben öltözködni. A ruhadarabok között a mindennapi viselet és az elegánsabb alkalmi öltözet is megtalálható. Színvilágát tekintve az indigó kék kapott főszerepet.

WHYNOT MÁRKA – A kollekcióra jellemző a kontrasztosság. Olyan fiatal 20-35 éves férfiak számára készítették, akik kedvelik a művészetet, szeretik a kicsit extrémebb, dizájner darabokat és adnak a jó minőségre. És nem szeretnének mások elvárásainak megfelelni. Funkcionális, hordható, de mégis kicsit formabontó, ruhadarabok.

A DIVAT KORTALAN – Divatbemutató 50 + hölgyek, urak részére.

REKA MESICS – Az összeállítás a valóság és a képzelet világának fúziója. Bohém, fiatalos, színes, játékos, mindez megfűszerezve egy csepp humorral. Mindemellett gondos kézi megmunkálás és jó minőségű anyagok jellemzik a kollekciót.

LYAVATH MÁRKA – Az unisex dizájnra épül, a ruhadaraboknak nincs kifejezetten nőies, vagy férfias vonása, sem szabásvonala. Tökéletes és ízléses összhangot képeznek a két nem között, az esztétika jegyében mossa össze azokat a bizonyos határokat. A ruhadarabok férfiakra és nőkre is tökéletesen passzolnak.

ABIGAIL WIRTH – Többrétegű célcsoportot szólít meg a kollekció. Az úgynevezett műértőközönséget, akik a kortárs alkotók munkáinak mondanivalóját magukénak érzik, valamint a csupán felszínt tekintőket, akiket a ruhák impressziója szólít meg.

Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.