Search
péntek 26 április 2024
  • :
  • :

Védikus alkímia

Bevezetés a védikus alkímiába


1vedikusA Védák archaikus szövegei az alkimista tanok legősibb forrásának tekinthetők. Mindez azért maradt feltáratlan napjainkig, mert nehezen érthető filozófájukat mára leginkább ortodox vagy vallásos szemléletű magyarázatokon keresztül lehet megismerni, amelyek nem közvetítik e szövegek alkimista üzenetét.

Aki képes a Védák rejtjeles szövegeit megfejteni és a bennük rejlő tudást alkalmazni, egyszerre jut vissza eredeti isteni tudatosságához – ami az alkímia végcélja – és kap az anyagi világhoz egyfajta használati útmutatót.

A Life Sutra könyvsorozat a Védák kódját tárja fel és annak alkimista esszenciáját ülteti át a gyakorlatba a ma embere számára, vallásos és mitikus színezettől mentesen. Segítségével a mai kor körülményei közt megvalósítható az alkímia célja, véghezvihető az ember transzmutációja, tudatának arannyá nemesítése.

Ajánljuk ezt a könyvet Mindazoknak, akik szeretnék megismerni a Védák esszenciáját érthető és korszerű formában anélkül, hogy egy hindu vallási irányzat követőivé válnának. Mindazoknak, akiket érdekel egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel sikeresebbé és boldogabbá tehető az élet.

1vedegedi“Bármit is gondoltál magadról eddig, attól a pillanattól fogva alkimistává válsz, amikor célul tűzöd ki, hogy a tudatosságodat befedő felhőréteget szétoszlatod, hogy Átmákéntragyoghass a világra. Ez a könyv csupán a kezdet. Rést nyit egy láthatatlan falon. Ha bekukucskálsz, megláthatod, hogy a túloldalon végtelenül tágas a tér.”

Szerző: Egedi-Kovács Melinda Kiadó: Jupiter Kft.

Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.