Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

Budapest Gyógyfürdői

Budapest Gyógyfürdői és a Ferencváros kézilabda-szakosztályának együttműködése …


Jövőre is támogatja az FTC női kézilabda szakosztályát a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

2szechA Széchenyi Gyógyfürdőben december 5-én, a szerződéskötéskor Szőke László vezérigazgató elmondta, hogy a 2010-es évek környékén veszteséges cég, a fejlesztések eredményeként nyereségessé vált, így nemcsak a fővárosi gyógyfürdőkbe érvényes bérletettel (ami éves szinten 3 millió forint támogatás volt), hanem 30 millió forinttal is segítik a Ferencváros kézilabda szakosztályát. Cél, hogy a kiemelt sportegyesületi támogatás révén a gyógyfürdőket külföldön még ismertebbé tegyék, és erre remek partner a női Bajnokok Ligájában is érdekelt FTC-Rail Cargo Hungaria csapata.

1szechenyiJeney Zsolt Ákos, az FTC női kézilabda-szakosztályának elnöke elmondta, hogy 2011-től van együttműködésük. Örömét fejezte ki, hogy eljutottak a következő szintig, és már pénzzel is tudja támogatni a kézilabdázókat a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. eredményes gazdálkodása révén.

Az ünnepélyes aláírási eseményt Czinege Szilvia, értékesítési és marketing igazgató vezette, aki elmondta, hogy a külföldiek számára is érdemes reklámozni a budapesti gyógyfürdőket és a Bajnokok Ligája kiemelkedő csapata kiváló reklámhordozó, a mezekre felkerül a Budapest Spa logó.

Készítette: Krónika Videómagazin. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.