Search
szerda 24 július 2024
  • :
  • :

Tisza Tavi Fesztivál 2017

Tisza Tavi Fesztivál 2017

Bringázás, hajózás, sztárok – mindez egy helyen, a Tisza-tónál és környékén! Sajtótájékoztatót tartottak 2017. március 23-án, az Opera Café-ban.

1OperajoMegtudtuk, nemcsak a komolyzene kedvelőinek szinte kötelező nyári program a 2017. július 28-30. között a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál, hanem mindenkinek, aki szeretné összekötni a minőségi kultúrát az egészséges életmóddal, valamint tüzetesebben megismerné a Tisza-tó csodálatos természeti adottságait, madár- és állatvilágát.

A három napos rendezvénysorozat négy éve indult el, azóta egy olyan eseménysorozattá fejlődött Tiszafüredtől – Abádszalókig, amely nemcsak a Tisza-tónak, hanem az egész országnak a becsületére válik. A Magyar Turisztikai Ügynökség szerint ezzel a fesztivállal „egy olyan új termék született”, mely egyedülálló Európában. Bringázás, hajózás, sztárok – mindez egy helyen! Fellépők: Miklósa Erika, Péter Szabó Szilvia, Lajkó Félix, Horgas Eszter, Bakos Kornélia, Nyári Zoltán, Szirtes Edina Mókus, Szegedi Csaba … A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál kiemelt helyszíne a Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred.

5TiszatoA különleges programsorozat részleteivel kapcsolatban a szervező Tisza-tavi Fesztivál Nonprofit Kft. sajtótájékoztatót szervezett, melyet Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke – Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere – Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója – Jakus Anita, a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál projektvezetője – Sándor Szabolcs, karmester, zongoraművész – Bakos Kornélia, a Magyar Állami Operaház magánénekese … tartottak.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.