Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Thália Színház – A főnök meg én …

A főnök meg én meg a főnök – a Thália Színház saját előadása …

1VidajoA Salvatore Bar Extra adott otthont A főnök meg én meg a főnök című darab sajtótájékoztatójának. Az eseményen nemcsak információt kaptunk a Thália Színház készülő produkciójáról, hanem a Salvatore Bár Extra egyik koktélspecialitását is megkóstolhattuk, amelyet Vida Péter kevert nekünk – persze két bártender segítővel. A sajtótájékoztatón részt vett Molnár Piroska, Szabó Erika és Sebestyén Aba a darab rendezője is, akik természetesen szintén megkóstolták a Vida Péter alkotta koktélt.

A Thália Színház új darabja: A főnök meg én meg a főnök, Carlo Goldoni klasszikus vígjátéka a Két úr szolgája, a mába ágyazva – Hamvai Kornél – átirata. Őrült és kacagtató színpadi mese, ahol a mesélőre is lőnek. A Ponyvaregénybe oltott commedia dell’arte, a Keresztapával keresztezett mágikus realizmus.

Truffaldino felcsap pizzafutárnak. Az első kiszállítás a tarantói maffia rettegett főnöknőjéhez viszi – és a kapuban karambolozik a közeli város maffiájának rettegett főnökével. Itt végződhetne a történet. De van tovább, mert ez Olaszország. Eljegyzések, álruhák, félresiklott leszámolások, a szálloda szomszéd szobáiban lakó, egymást nem találó szerelmesek. És Truffaldino észvesztve rohan fel-alá, hogy hirtelen támadt két főnöke összes kívánságát teljesítse, amitől mindenki csak egyre nagyobb bajba kerül …

2ThaliaAki szeret nevetni, nézze meg az előadást, a szereplők – Truffaldino: Vida Péter, Leona: Molnár Piroska, Beatrice: Szabó Erika, Florindo: Bán Bálint, Clarice: Tóth Eszter, Silvio: Mózes András, Brighella: Pindroch Csaba, Smeraldina: Fodor Annamária, Lombardi: Tamási Zoltán – garantálják, hogy a közönség jól fog szórakozni. A Thália Színház Sebestyén Aba rendezésében április 29-én mutatja be a darabot.

A tájékoztatót vezette a Thália Színház sajtósa, Chernel Erika.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.