Search
csütörtök 30 május 2024
  • :
  • :

Dr. Fitokup – Homoktövis

1Fitokupfejlec

Dr. Fitokup – Homoktövis készítmények

Évekkel ezelőtt hosszan tartó megfázást követően találkoztam a Homoktövis készítményekkel. Egy barátnőm ajánlotta figyelmembe, mint mondta, már az édesanyja is használta immunerősítőnek és még szépségpakolásnak is, hiszen színészek között dolgozott. Féltem a megfázástól, elkezdtem szedni a Homoktövis Húsolajat. Azóta már én is hiszek benne! Minden reggel azzal kezdem a napot, hogy egy mokkáskanál Homoktövis Húsolajat bekapok.

A napokban a Homoktövis Velőt is kipróbáltam. A Homoktövis bogyó velő amellett, hogy immunerősítő, ezáltal egészségmegőrző, kellemes ízű, savanykás, lekvárszerű. A palacsintába is ezt teszem! A következő, amit ki fogok próbálni a Homoktövis Préslé.

1VeloNATUR HOMOKTÖVIS VELŐ

Nettó tömeg 160 g

Idegenanyagot, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz, kíméletes eljárással készül. Gyümölcslevekhez adagolva 1:10 arányban egészséges ital. Felnyitás után hűtőben tárolandó.

HOMOKTÖVIS PRÉSLÉ 2Presle

Nettó tömeg: 125 ML

Összetevő: 100% natúr homoktövis-bogyó préslé. Ajánlott napi adag: naponta egyszer a mellékelt mérő pohárba mérjen ki 5 ml homoktövis lét, majd 1:10 arányban hígítsa vízzel, gyümölcslével vagy langyos teával. Így készíthet 25 adag egészséges italt, mely nem tartalmaz tartósítószert vagy más idegen anyagot. A Homoktövis részt vesz a szervezet természetes védekező rendszere normál működésében.

A Homoktövist meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál rengetegen használják. Általános legyengülés esetén igen hatékony, különösen műtétek és fertőző betegségek után hasznos tápanyagunk. Növeli az immunvédekezés hatékonyságát, gyulladáscsökkentő és hámosító hatása okán segíti a sebgyógyulást és a bőrbetegségek gyógyulását. A Homoktövisből előállított különböző készítmények széles alkalmazást nyertek az egészségügyben, mivel gyógyítási és megelőzési céllal, mind belsőleg, mind külsőleg kiválóan megfelel. A homoktövist Ázsiában és Európában évszázadok óta használják gyógyászati és étkezési célra is.

Dr. Dörnyei József feltaláló, tudós ember, a Magyar Tudományos Akadémia kt. tagja,-1982 óta sokat tett azért, hogy Magyarországon ismert legyen a homoktövis hatása.

1DornyeiÚttörőként kezdte, több mint két évtizeden át az országot járva, tudományos előadásokat, konferenciákat tartott a témában. Később a legmagasabb szintű tapasztalatokkal rendelkező szakemberként részt vett a jövő nemzedékének szakemberképzésében is.

Munkáját 2012-ben Jedlik Ányos díjjal jutalmazták. Üzemében mára több mint 25 féle, márkázott homoktövis termék készül a Nemesített Homoktövis (vitaminfajta) gyümölcséből. Újjászületés márkanéven illetve a professzor saját aláírásával fémjelezve. A legrégebbi termék ezek közül a Homoktövis Húsolaj (1989), a legújabb fejlesztés a 100% Natúr Homoktövis Velő és 100% Natúr Homoktövis Préslé (2017. év vége).

Újjászületés: www.homoktovis.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.