Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

11. Ördögkatlan Fesztivál

11. Ördögkatlan Fesztivál a minőség ünnepe lesz – július 31 – augusztus 4.

Az Ördögkatlan főszervezői – Kiss Mónika és Bérczes László – a Magvető Café-ban tarották május 25-én a fesztivál sajtótájékoztatóját, amelyen részt vett az Ördögkatlan csapata is.

1Vid2Vissza-vissza emlékezve a kezdetekre, baráti hangulatban zajlott a beszélgetés. Nem voltak szóvirágok, köntörfalazás, egyszerűen, a szívükből jött.

A beszélgetésen részt vettek – Dávid Anna a Magvető Kiadó részéről, Tompos Kátya színész és énekes, Szabó Attila a Csík Zenekar nevében, a Sztalker Csoport, a Várkonyi Csibészek és az idei Ördögkatlan díszvendége ifj. Vidnyánszky Attila, Osváth Gábor és Vecsei H. Miklós.

A Csányi Pincészet vezérigazgatója Romsics László is hozzá tette a magáét, és és még sokan mások …

A tizenegyedik nem kerek szám, csak egy a sok közül. Mégis a 11. Ördögkatlanból nincs másik, csak ez az egy, 2018. július 31. és augusztus 4. között. Itt összeér a tekintetünk, és a másik szemében meglátjuk önmagunkat is – mondta Bérczes László.

Kiss Mónika, az Ördögkatlan lelke hozzá tette – a 11. Ördögkatlan öt napja a minőség ünnepe lesz. A kultúra minősége és az ember minősége is! Találkozunk majd azokkal, akik erre az öt napra jönnek haza, és találkozunk azokkal is, akikkel nap, mint nap, együtt vagyunk, de az arctalan hétköznapokban nem vesszük észre egymást. Ám itt, a Katlanban 2018 nyarán mindannyian arcot kapunk. És ötnapos boldogságban megéljük majd, hogy Találkozni Jó!

A helyszínekre szeretettel várnak mindenkit – Nagyharsány, Kisharsány, Mokos, Vylyan, Beremend, Villánykövesd.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.