Search
szerda 24 április 2024
  • :
  • :

Kedvenc Patikám 2018

Indul a Kedvenc Patikám 2018 kampány

Immár nyolcadik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Roche Magyarország Kft. támogatásával –  jelentették be az Aria Hotel Budapestben tartott sajtótájékoztatón.

Megtudtuk idén is a kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. Felhívni ismételten a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire a figyelmet, illetve a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, amely az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a www.kedvencpatikam.hu weboldalon, illetve a médiában található kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet.

A kampány 2018. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni.

A szavazatok leadása anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük. Új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők

A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A “Kedvenc Patikám” cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVIII. kongresszusán kerül majd sor.

2KedvencA sajtóeseményen részt vettek a kampány szakmai bizottságának tagjai – Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és Dr. Samu Antal a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnökségi tagja, a kampány támogatója a Roche Magyarország Kft. részéről Dr. Hodossy Lajos. A szervező: Nero Solution Kft.volt, amelyet Torjai Gábor igazgató képviselt.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.