Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Házasság 2.0

Harmat Kiadó: Dr. Mihalec Gábor – Házasság 2.0

MihalecEz a könyv, amelynek alcíme: A kapcsolatot cseréld, ne a társad! azokhoz a párokhoz szól, akik hosszú éveket, akár évtizedeket töltöttek el egymás mellett, és már nincsenek nagy álmaik a házasságukkal kapcsolatban. “Ez már csak ilyen marad” – gondolják.

Vagy: “Most vagyok a felénél. Ha most kilépek, még újrakezdhetem valaki mással.” Egy traumatikus esemény, például egy megcsalás esetén még hangosabban üzenik az érzelmek: mindennek vége.

De ha a Házasság 1.0 véget is ért, még mindig van remény valami egészen új felépítésére. A szerző bemutatja azokat a szemlélet- és kapcsolatformáló lépéseket, amelyek által önerőből is hatalmas eredmények érhetők el. A változásra motiválnak a kötetben olvasható valós történetek is.

Vélemények a könyvről:

Lackfi János író, költő: “Aki elkötelezett kapcsolatban, tíz-húsz-harminc-negyven év után is izzó szerelemben szeretne élni, annak Mihalec Gábor szakszerű, humoros, érzékletes stílusban megírt könyvei nélkülözhetetlenek. Az ilyen mű igazi nehéz-fegyverzet a házasságunkért folytatott harcban”.

Süveges Gergő újságíró és coach: Újratervezés? Mögöttünk már tízen sok, előttünk még húszon sok. A gyerekek a maguk útján, karrierünk szépen menetel – házasságunk meg az útszélen. A házasság újratervezésénél talán csak egy fontosabb van: higgy az útitervekből konkrét lépések legyenek. Most már van hozzá útikönyvünk is.

Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta. Több sikerkönyv szerzője, párkapcsolati témájú előadásokat, tréningeket, képzéseket tart Magyarországon és külföldön. Több mint húsz éve él boldog házasságban.

1HarmatHarmat Kiadó: 1113 Budapest, Karolina út 62.
Honlap: http://www.harmat.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.