Search
csütörtök 25 április 2024
  • :
  • :

Tudod a megoldást?

Partvonal Könyvkiadó: Alex Bellos – Tudod a megoldást?

BellosA rejtvények, fejtörők frissen tartják az elménket. A férjem édesanyja 91 éves és keresztrejtvénnyel múlatja az időt. Nem gyógyszerre kell költeni, keresztrejtvényt kell fejteni! Persze, keresztrejtvény és keresztrejtvény között nagy különbség lehet. A most megjelent Alex Bellos – Tudod a megoldást? című fejtörők gyűjteménye elgondolkodtató, beugratós és hihetetlenül zseniális!

Az elmúlt kétezer év terméséből összegyűjtött 125 rejtvény többek között az ókori Kínába, a középkori Európába, a viktoriánus Angliába és a mai Japánba repíti a vállalkozó szellemű játékosokat, életkortól függetlenül.

Kedves olvasó, mit gondolsz, okosabb vagy mint egy szingapúri tízéves? Furfangosabb az észjárásod mint Sherlock Holmesnak? Ha a válasz igen, tedd magad próbára, vajon tényleg tudod-e a megoldást?

Az igazán jó fejtörők megoldásához nincs szükség másra, mint kreativitásra, ravaszságra és józan gondolkodásra – és mindre jellemző, hogy élesítik az elmét, szórakoztatnak, valamint felélesztik a gyermeki kíváncsiságunkat.

1partjoPartvonal Könyvkiadó Kft. A Partvonal önálló kiadói márkaként több mint egy évtizede ismert és elismert szereplője a magyar könyvpiacnak. A kiadó az itthoni vásárok mellett minden évben jelen van a két nagy európai könyves seregszemlén, a frankfurti és a londoni könyvvásáron. Számos külföldön elismert kortárs író művét jelentették meg magyar nyelven, valamint klasszikus szerzőket is.

Honlap: www.partvonal.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.