Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

JOHNSON’S® Babavilága

Megújult babavilág – bemutatkozott az új JOHNSON’S®

Az amerikai tulajdonú JOHNSON’S® – mint a babakozmetikum piac vezető világmárkája – 125 éves történetének mérföldkövéhez érkezett – jelentették be sajtótájékoztatón Budapesten a Bárkert Bistroban április 16-án. Az eseményen részt vett Dóczi Dóra Marketing vezető, Tóth Judit Senior Category Manager, JOHNSON’S® Gregor Judit védőnő, a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület elnöke és IAIM nemzetközi tréner, Kiss Ramóna és Konkoly Ági JOHNSON’S® Nagykövetek, valamint kisgyerekes családokat is meghívtak a beharangozó tájékoztatóra.

1Jonhsonbelso

Új termékpaletta új köntös, minőség felsőfokon

Megtudtuk, hogy a legfrissebb kutatásoknak és az „új generációs” szülői visszajelzéseknek köszönhetően „kívül-belül” teljesen megújult a bababőr ápolásának termékpalettája. Az innovatív formulákkal és még több természetes eredetű összetevővel elérhető babakozmetikumok, modern csomagolást kaptak. A vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében a már nem árusított termékeit adományként adja át helyi közösségeknek.

Az újságíróknak bemutatták az alkalmazott új, innovatív formulákat, termék összetevőket, megtudhattuk miért tartotta fontosnak a Johnson & Johnson a megújulást.

Mint mondták, amellett, hogy a gyártó termékei korábban sem tartalmaztak parabéneket és ftalátokat, az új portfólióból most kivonták a szulfátokat és a színezékeket is. Több természetes eredetű olajat használnak – mint például a kókuszolajat és gyapotmagolajat – a hajkondicionálókban és babaápolókban is, ez alapján a JOHNSON’S termékek összetevőinek több, mint 90%-a természetes eredetű. Az új termékek között egyszerűen eligazodhatnak a szülők, mert az újszülött babák, az aktív, 6 hónapos, valamint a 18 hónapos és idősebb kisgyermekek számára is elérhetőek a gyártó személyre szabott termékei.

Dóczi Dóra a Johnson & Johnson Kft. marketing menedzsere elmondta, hogy új fogyasztói kutatásokat használtak a megújult kínálatuk megalkotásakor és közel 9000 szülővel folytattak párbeszédet. Továbbá gyermekorvosokkal, bőrgyógyászokkal, védőnőkkel működtek együtt annak érdekében, hogy a termékekben használt összetevők még biztonságosabbak, gyengédebbek legyenek a legkisebbek számára is.

A cég kezdetektől elkötelezett a szigorú ellenőrzések mellett, így termékeik maximálisan megfelelnek a minőségi és a nagyon fontos biztonsági előírásoknak.

1Johnson2

A JOHNSON’S® világszerte az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik a babaápolási termékek tekintetében, értékesítési adataival Magyarországon is az első helyen áll a babakozmetikumok piacán. A gyorsan változó fogyasztói igények, az “új generációs” szülői elvárások, valamint a természetes, bőrbarát összetevők alkalmazásának szükségessége, a babaápolási termékek piacán lévő gyártókat – így a JOHNSON’S®-t is – innovációra, folyamatos megújulásra ösztönzi.

A JOHNSON’S® elkötelezett a környezettudatos életminőség és fenntarthatóság mellett. A jelenlegi hatékony, szabadalmazott rendszer támogatja, hogy olyan termékek kerüljenek a piacra, amelyek egészségesek és nem halmozódnak fel a környezetben. A JOHNSON’S® gyáraiban 20%-kal csökkent az energiafelhasználás, a gyártás során újonnan bevezetett eljárásoknak köszönhetően pedig előreláthatólag közel 20%-kal fog csökkenni a vízhasználat.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.