Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Hogyan éljük túl AMERIKÁT?

Steven Fazekas: Hogyan éljük túl AMERIKÁT?

Útmutató bevándorlóknak és bárkinek, aki Amerikában szeretne élni

AmerikaA könyv elsősorban azok számára született, akik Amerikába szeretnének bevándorolni, de hasznos lehet azoknak is, akik turistaként, látogatóként vagy üzleti út miatt keresik fel ezt a hatalmas országot. A kedves olvasó egy olyan “útmutatót” lapozhat végig, amelyben megismerheti az igazi Amerikát, annak társadalmi, gazdasági, politikai kapcsolatrendszerét és működési mechanizmusát.

Amerikába az ember a legtöbb esetben azért megy, hogy élete, de főleg gazdasági életszínvonala magasabb és jobb legyen. Az azonban, hogy élete alakulása és remélt elvárásai mennyire találkoznak a valósággal, az nemcsak önmagától, hanem igen sok egyéb tényezőtől is függ. A szerző a bevándorlás és az Amerikában élés különböző fázisait számtalan példával mutatja be, amelyek segíthetnek a váratlan problémák, beilleszkedések előre nem látott megpróbáltatásainak a megoldásában.

A szerző tapasztalt “bevándorló”, aki sok országban élt Amerikába érkezése előtt. Ezek a személyes tapasztalatok tették lehetővé, hogy objektív véleményt alakítson ki a bevándorlók álmairól, életéről, elvárásairól, a befogadó ország jó és rossz oldaláról.

Kiadta: Kornétás Kiadó

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.