Search
péntek 29 március 2024
  • :
  • :

Ország Boltja 2020

2Orszag

Elindult a legtöbb hazai webáruházat megmozgató megmérettetés

A hazai internetes piac volumene folyamatosan növekszik, és 2020-ban egyértelműen látszik, hogy a gazdaság különböző szegmensei közül az elektronikus kereskedelem az egyik nyertese a koronavírus-járványnak. Ennek a növekedésnek kiemelten fontos mozgatórugói azok az online üzletek, melyek folyamatos fejlesztéseikkel igyekeznek egyre magasabb szintű szolgáltatást nyújtani a fogyasztóknak. Az Árukereső.hu ezért fontosnak tartja évről évre bemutatni és díjjal jutalmazni mindazon webáruházakat, melyek kulcsfontosságúak az online piaci szektor fejlődésében.

Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – idén 10. jubileumához érkezett.

A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlása utáni értékeléseinek segítségével megtalálja a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat, valamint a legnépszerűbb webáruházakat, ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott verseny ebben az évben is három részből áll.

Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak. A Minőségi díj kategóriagyőztesei közül legkiemelkedőbb – ahogy minden évben – idén is elnyeri az Ország Boltja fődíját is. Ez alkalommal, rendhagyó módon a helyezettek összesen közel 9 millió forint értékű nyereményben is részesülnek.

A résztvevő webshopokra 2020. december 7-től 2021. február 9-ig bárki szavazhat az Ország Boltja weboldalon. Az internetes áruházak pedig szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

Ország Boltja weboldal  https://www.orszagboltja.hu/

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy online kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2020 fődíj nyertese.

A versennyel kapcsolatban érdeklődni info@orszagboltja.hu  e-mail címen lehet.

A 2019-es Ország Boltja versenyben több mint 1600 webáruház vett részt, de idén a szervezők még ennél is nagyobb részvételi jelenlétre számítanak. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat, így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

Szavazzon és döntsön, mely magyar webáruházak nyerjenek idén Minőségi és Népszerűségi kategóriában!

 Árukeresőről

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala és egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette a felhasználókat és a boltokat. Látogatói jelenleg több mint 4000 webáruház, több mint 18 millió ajánlata között válogathatnak egy felületen.

Küldetése, hogy összegyűjtsön és könnyen összehasonlíthatóvá tegyen termékeket és árakat, melyek közül a jövőbeni vásárló a számára fontos szempontok alapján egyszerűen és gyorsan választhatja ki a neki legkedvezőbb ajánlatot. Célja, hogy a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, illetve kiegészítő szolgáltatások révén fokozza a vásárlási élményt és megkönnyítse a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást. A fotón a 2019. évi győztesek.

3Orszag

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.