Search
péntek 19 április 2024
  • :
  • :

Plázs szépe

Legyél a Plázs szépe!

Kihívást keresel az idei nyárra? Jelentkezz a Plázs Siófok Official Fit&Beuaty szépségversenyére és nyerd el júniusban a Miss Plázs címet!

Hogyan jelentkezhetsz? Küldj egy portré és egy bikinis képet magadról a missplazs2021@gmail.com címre!

Jelentkezési határidő: június 10.

Lendülj formába és vegyél részt egy szuper hangulatú eseményen a Balaton partján!

 

PLÁZS SIÓFOK a Balaton legnagyobb homokos strandja tele programokkal és megannyi élménnyel! www.plazssiofok.hu

A Siófoki Nagystrand hatalmas, fehérhomokos partszakaszán elterülő PLÁZS minden nyáron a nyaralás alfája és omegája, hiszen mind programjaiban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk. Nappal fürdőzhetünk a habokban, vagy csobbanhatunk a feszített víztükrű medencébe, napozhatunk a napozóstégen, vagy sportolhatunk.

Legyél a Plázs szépe! Az esemény szervezőjétől, Berkes Lászlótól kaptuk az eseményre szóló felhívást, aki korábban ökölvívóként, erőemelőként, testépítőként is sikeres volt. Neki köszönheti sikereit Szabó Gabriella, Kocsis Alexandra, Bodó Dóri, vagy az elmúlt három esztendőben a legrangosabb szövetség, az IFBB versenyein profi kártyát szerző Salamon Dia, Kiss Virág, Vasvári Nikolett.

Ebben a sportágban itthon ez a csúcs: nem csoda, hogy Berkes László az év edzője lett, csapata, a Fitbalance Berkes Team pedig az év sportegyesülete.

Berkes segítségét nemcsak fitnesz versenyzők, hanem szépségkirálynők és hazai sztárok is gyakran kérik. Kulcsár Edina és Bertók Marianna szépségkirálynőkkel is dolgozott, segítette Tolvai Reni énekesnőt, és Horváth Éva is vele edzett – fotón.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.