Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

SPAR a CityZen Irodaházban

SPAR a CityZen Irodaházban … 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 25 éve van jelen a magyar piacon. Negyedszázados működése alatt hazánk meghatározó élelmiszer és napi fogyasztási cikk kereskedelmi láncává vált. Hálózatfejlesztése alapítása óta töretlen, a SPAR Magyarország legújabb áruháza pedig november 10-én nyílt meg a Budapest 13. Kerületében a Váci út 37-ben.

1sparmegnyitoA megnyitó ünnepségen beszédet mondott Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató és Delbó Lajos értékesítési vezető, SPAR Magyarország Kft.

Az új üzlet vezetője a fotón középen: Nánási Károly.

Dinamikusan fejlődik a CityZen Irodaház a bérlők számát és vonzerejét tekintve, ezért döntöttünk a beruházás mellett – mondta el Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. Az Irodaház alsó szintjén megvalósult beruházás mintegy 360 millió forintba került, a fejlesztés révén 600 négyzetméteres korszerű szupermarket várja a vásárlókat, a legújabb áruház 21 új munkahelyet teremtett a kerületben.

A SPAR hálózat új tagja a legfrissebb arculat alapján készült, a csemegepult, a látványpékség egyaránt alacsony bútoros, ezáltal könnyen áttekinthető. A pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a vevők csemegepultig.

Az új üzletben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk, grilltermékek is kaphatóak a megszokott SPAR minőség jegyében.

Kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is. Az eladótérbe LED világítást szereltek be, az új hűtőbútorok ajtózva lettek és hőszivattyús fűtő- és hűtőrendszert építettek be a szakemberek.

Részt vett a megnyitón Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója is.

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti hálózatát Magyarországon. A vásárlói igények kiszolgálására 2016-ban összesen 26 üzlet modernizálását hajtották végre. Fejlesztéseik idén összesen 23 milliárd forintot tesznek ki. Alapítása óta a SPAR több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon.

Készítette: Krónika Videómagazin. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.