Search
csütörtök 25 április 2024
  • :
  • :

Danubius Rádió

Újra szól a Danubius Rádió – újraértelmezve a rádiózást

Az új Danubius csak interneten fogható vegyes poprádió, a Nonstop Rádió helyén indult újra február 1-jétől, napi 24 órában. Politikamentes – bulvármentes – beszédmentes.

A vadonatúj zenei platform félúton van a hagyományos rádió és a streaming oldalak zenei listái között. Professzionális rádiós arculat, az összes zenei kedvenccel. Kizárólag zenét sugároz, alternatívát nyújtva azoknak, akik beszéd helyett csak zenére vágynak, de nem akarnak zenei listákkal bíbelődni.

Az új Danubius Rádió folyamatosan figyeli a videó-megosztó és streaming oldalak, a külföldi és hazai rádióállomások slágerlistáit, és azonnal reagál a friss zenék megjelenésére. Elvégzi a zeneimádók helyett a munkát: felkutat minden slágert, és összeállítja a legváltozatosabb popzenei listát.

A hallgatók napi 24 órában az elmúlt kb. 4 évtized és a jelen legnagyobb popzenei kedvenceit kapják beszéd, és a zenefolyamot állandóan megszakító reklámtartalom nélkül.

A Danubius (online) Rádió állomáshangja Kautzky Armand, minden egyebet az a szakmai csapat végez, amely hazánk piacvezető rock rádióját, a szintén interneten működő BDPST ROCK Rádió-t is üzemelteti. A két médium egymást erősítve igyekszik megszerezni a rádióhallgatókat az interneten, pop- és rock vonalon egyaránt.

Szabó Marcell a tulajdonos-programigazgató. Az új vállalkozás a politikától és megosztó közéleti kérdésektől tudatosan és teljes mértékben elzárkózó.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.