Search
péntek 26 április 2024
  • :
  • :

Next 21 Kiadó ajánlata

Next 21 Kiadó

 Azt mondják, a könyv az ember legjobb barátja, ezért ha nyaralni megyünk, ne csak a fürdőruhát tegyük a bőröndünkbe, hanem egy-két könyvet is!  A Next 21 Kiadó a  nyár hangulatához igazodva ajánlja könyveit.

Lucy Diamond: Egy majdnem tökéletes nyaralás 

A szereplők hétköznapi emberek, akik a nyaralásukra készülnek. A cselekmény fordulatos, tele meglepetéssel, mert senki nem azt kapja amit vár. És az a legszebb az egészben, hogy bár nem úgy alakul a nyaralásuk ahogyan tervezték, de sokkal jobban. Plusz megtudunk egy titkot is!

Itt a vakáció, Cornwallban a tengerparton teltház van Lorna szállásán. Az úszómedence mellett napágyak sorakoznak, az ég tündöklően kék, egymás után érkeznek a nyaralók.

Em úgy tervezte, a tinédzser gyerekeivel és George-dzsal, az új pasijával megy nyaralni. Tökéletes lesz! De kiderült, hogy George hatéves gyereke is jön, aki nagyon macerás. Vajon átvészeli a románc a szülői feladatok brutális valóságpróbáját?

Maggie reméli, hogy a nyaralás alatt közelebb tudnak kerülni egymáshoz a lányával – de váratlanul beállít az exe, és kő kövön nem marad. Vajon meg tud bízni a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét?

Olivia alighogy kiszabadult a hétköznapok mókuskerekéből, máris a múlt kísérteteivel kell szembenéznie. Talán mindent beismerhet – feltéve, ha lesz hozzá bátorsága …

Ez a nyaralás igazán forrónak ígérkezik – lehet, hogy túlságosan is?

Lucy Diamond-nak 14 regénye jelent meg. A Sunday Times bestseller szerző, Nottinghamben nőtt fel. Mielőtt főállású író lett, könyvkiadóban és a BBC-nél is dolgozott. Két gyereke van.

Denise Hunter: Könyvesbolt a tengerparton

A regény helyszíne egy kis vízparti város, ahol a cselekmény „adj még egy esélyt!” románc körül forog. Végig drukkolunk a szereplőknek, igazi nyári olvasmány…

 Az lenne a dolgok rendje, hogy Sophie Lawson jól érezze magát a húga esküvőjén. De ha tudta volna, ki lesz a vőfély, sehogy sem tudta volna megacélozni magát. Miután az édesanyja fekvőbeteg lett, és az apjuk lelépett otthonról, Sophie anyjuk helyett gondoskodott két testvéréről: Sethről, és a húgáról, Jennáról. Támogatta őket, amíg elvégezték a főiskolát, és félretette álmát, hogy saját könyvesboltot nyit Piper’s Cove-ban, ebben a festői észak-karolinai kisvárosban, ahol gyerekkorukban olyan sok időt töltöttek.

Végre itt az alkalom, hogy Sophie megvalósítsa célját, hiszen Seth állást kapott, és Jenna is sínen van: hozzámegy a pasijához, akivel főiskola alatt együtt jártak. A lagzi Piper’s Cove-ben lesz. De aztán kiderül, hogy a vőfély nem más, mint Aiden Maddox, Sophie gimis szerelme, aki annak idején faképnél hagyta Sophie-t.

Vajon mit hoz az újabb találkozás? Sophie miért bízzon abban, aki egyszer már átejtette? Vágtatva közeledik Piper’s Cove felé a hurrikán, és egy biztos: ha odaér, kő kövön nem marad.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.