Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

MVM ZENERGIA

MVM ZENERGIA – Együtt még jobban hangzik

Az MVM idén hatodik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című nagyszabású szabadtéri koncertjét. Az egyedülálló kulturális eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2021. augusztus 28-án, szombaton 20:00 órától. (Esőhelyszín: Budapest Kongresszusi Központ)

Az este során fellépnek a legelismertebb magyar zeneművészek közül: Balázs János (zongora), Balogh Kálmán (cimbalom), Lajkó Félix (hegedű), Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Szentpáli Roland (rézfúvós hangszerek) és Tompos Kátya (ének).

A 2021-es MVM ZENERGIA a virtuozitás, spontaneitás, határok elmosása és a zenei műfajok találkozása köré épül. A klasszikus zene, könnyűzene, jazz, világzene és népzene világából jól ismert művek csendülnek fel olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. Fókuszban a zongora, ének, hegedű, rézfúvós hangszerek és a cimbalom áll majd, a művészek egymással kollaborálva, improvizálva értelmezik újra a jól ismert zeneműveket. Műsorvezető: Bősze Ádám.

A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A nagyszabású kulturális esemény a Jakobi Koncert Kft. szervezésében valósul meg.

A programra limitált számban és elővételben 3000 Ft-os támogatói ülőjegyek vásárolhatók.

A korábbi évektől eltérően, a helyszíni megvalósítás mellett az esemény idén online is közvetítve lesz. Az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben 1500 Ft-os támogatói jegyek vásárolhatók, augusztus 28-án 18:00 óráig.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel.

Látogasson el az mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 28-án 20:00 órakor derül fény.

További információk, jegyvásárlás és szavazás a www.mvmzenergia.hu oldalon.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.