Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

Nagy Sportágválasztó

Óriási sikerrel tért vissza a Nagy Sportágválasztó

A Maglódi úti Merkapt Sportközpontban ismét megrendezték a szervezők a népszerű szabadidősport-rendezvényt, a Nagy Sportágválasztót és Nagy Hangszerválasztót.

A cél ezúttal is az volt, hogy megtalálják a gyerekek és felnőttek egyaránt a kedvükre való sportot és a kedvükre való hangszert.

A kétnapos sportünnep első felvonása igazi sztárparádét hozott: a résztvevők találkozhattak a nyári tokiói olimpia hősei közül az úszó Milák Kristóffal, Verrasztó Dáviddal, és Késely Ajnával, a birkózó Lőrincz-fivérekkel, Tamással és Viktorral, a karatés Hárspataki Gáborral, a kézilabdázó Kovacsics Anikóval, valamint a paralimpiai úszóbajnokkal, Pap Biankával.

A sportos rendezvény délelőtti megnyitóján Sárfalvi Péter az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának helyettes államtitkára, Révész Máriusz az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosa, Szemán Róbert a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. ügyvezetője és dr. Kiss Gergely a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó köszöntötte a több mint 10000 kilátogató résztvevőt, akik a nap folyamán 104 sportágat próbálhattak ki.

Az esemény szeptember 11-én folytatódott. A szervezők  9 és 17 óra között várták mindazokat, aki igazi bajnokok társaságában, többek között  – Kiss Gergely, Storcz Botond, Siklósi Gergely, Kovács Sarolta, Karakas Hedvig, Tóth Krisztián, Bácsi Péter, Korpási Bálint, Szőke Alex, Varga Ádám, Jansik Szilárd, Decker Ádám és Keszthelyi-Nagy Rita – akarták kipróbálni a különböző mozgásformákat.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.