Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

Vizesgála

Ötpróba Vizesgála

Ugorj fejest az ország legimpozánsabb medencéjébe! A Duna Aréna legendás versenymedencéje számos magyar sportsiker helyszíne, ahol bajnokaink brillíroznak világversenyről – világversenyre. Most Te is átélheted milyen egy exkluzív Arénában vízbe csobbanni olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolóink társaságában – jelentették be szeptember 21-én sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztatón részt vettek: Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, BBU Kft., kommunikációs igazgató,

Gergely István, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó,

Storcz Botond, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó,

Cseh László, olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó,

Dombi Rudolf, olimpiai bajnok kajakozó,

Rippel Viktor, Rippel Brothers.

Bejelentették, Extraként – Ötpróba pontokat gyűjthetünk: 3000 MÉTER: 3 PONT – 1500 MÉTER: 2 PONT – 500 MÉTER: 1 PONT.

A BAJNOKOK DIADALA – Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő vízisport ünnep minden sportrajongónak felejthetetlen élmény, aki imád szórakozni, ámulni és tombolni az ország legeredményesebb sportolóinak teljesítményét látva.

Szeptember 25-én a Bajnokok Diadala fantázianevet viselő vízisport gálán a Duna Arénában a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugranak/szállnak vízbe vízilabda, kajak-kenu és úszás sportágban.

Vízilabdában is a legnagyobbakkal találkozhatunk: Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Biros Péter, Molnár Tamás, Fodor Rajmund, Steinmetz Barnabás, Gergely István, Märcz Tamás, Steinmetz Ádám, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert velünk csobban a Vizesgálán!

A kajakfutamban kiemelten sikeres olimpia után tiszteletüket teszik és velünk szelik a habokat olimpiai bajnokaink Storcz Botond, Csipes Tamara, Kammerer Zoltán, Dombi Rudolf és persze minden idők legeredményesebb magyar női sportolója az olimpiák történetében Kozák Danuta.

A csillagszóró úszásban igazi úszópárbajra van kilátás, rengeteg klasszissal a vízben. Az, hogy kik úsznak egy párban maradjon titok, azonban velünk tempózik Kapás Boglárka, Késely Ajna, Burián Kata, Mihályvári-Farkas Viktória, Verrasztó Evelyn, Sebestyén Dalma, Pap Bianka és Veres Laura, ami a nőket illeti, férfiak tekintetében pedig úszósapkát húz Cseh László, Milák Kristóf, Kenderesi Tamás, Verrasztó Dávid, Telegdy Ádám, Bernek Péter, Zombori Gábor és Márton Richárd.

A különleges látványról a műugrók és a Rippel Brothers látványos showja is gondoskodik.

Az egészségünket is figyelembe véve, részt vehetünk egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton, melyet a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, egyetemi tanár, az MTA doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végzi 8 és 15 óra között!

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.