Search
csütörtök 28 március 2024
  • :
  • :

Ország Boltja

Elrajtolt az Ország Boltja verseny! 

Az Árukereső.hu szervezésében 2010-ben útjára indított Ország Boltja – a hazai webáruházak egyik legrangosabb versenye – már a 11. alkalommal kerül megrendezésre. Az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában most is a fogyasztók szavazatai döntenek arról, hogy ki az ország legnépszerűbb webshopja. Emellett szintén kiderül majd, hogy a 2021-ben gyűjtött összes vásárlói vélemény alapján, mely boltok bizonyulnak a legjobbaknak.

Mivel egyre többen intézik vásárlásaikat a neten keresztül, vagy éppenséggel próbálják ki most először az online rendelés folyamatát, így az Ország Boltja elismerések még inkább növelhetik a fogyasztók bizalmát. Az Árukereső.hu éppen ezért tartja fontosnak évről évre bemutatni és díjjal jutalmazni mindazon webáruházakat, melyek kulcsfontosságúak az online piaci szektor alakításában és fejlődésében.

A verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a valós fogyasztók vásárlása utáni értékeléseinek segítségével megtalálja mindenki a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat, valamint a legnépszerűbb webáruházakat, ezzel népszerűsítve az online vásárlást.

Az Ország Boltja díjakért folytatott verseny ebben az évben is három részből áll. 

Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 versenykategóriában, ingyenesen szállhatnak harcba a jelentkező webáruházak. A Minőségi díj kategóriagyőztesei közül legkiemelkedőbb – ahogy minden évben – idén is elnyeri az Ország Boltja fődíját. Ebben az évben a helyezettek összesen közel 3 millió forint értékű nyereményben is részesülnek.

Keressük az ország legjobb webáruházait!

Tavaly, a 2020-as Ország Boltja versenyben több mint 1800 webáruház vett részt, de idén ez a szám már most átlépte a 2000-res lélektani határt. A benevezett kereskedők minden évben online felületeiken szólítják meg és ösztönzik szavazásra látogatóikat, így az elnyerhető díj ismertségük, saját követőbázisuk mérésében is hasznos és fontos visszajelzéssel szolgál számukra az érintett területeken.

A résztvevő webshopokra 2021. december 6-tól 2022. február 8-ig bárki szavazhat az Ország Boltja weboldalán. Az internetes áruházak pedig szintén az oldalon regisztrálhatnak a versenyre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik az év során vásároltak az adott webáruházban, és kitöltöttek egy online kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőket. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja 2021 fődíj nyertese.

A tavalyi év nyertesei

Az Árukeresőről

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala és egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette a felhasználókat és a boltokat. Látogatói jelenleg több mint 4500 webáruház, több mint 20 millió ajánlata között válogathatnak egy felületen.

Küldetése, hogy összegyűjtsön és könnyen összehasonlíthatóvá tegyen termékeket és árakat, melyek közül a jövőbeni vásárló a számára fontos szempontok alapján egyszerűen és gyorsan választhatja ki a neki legkedvezőbb ajánlatot. Célja, hogy a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével, illetve kiegészítő szolgáltatások révén fokozza a vásárlási élményt és megkönnyítse a döntéshozatalt, ezzel népszerűsítve a gazdaságos és környezetbarát internetes vásárlást.

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.