Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

Otthoni Wellness Kiállítás

Minden, ami fürdőszoba és otthoni wellness

Érdekességek, amiért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-benHOMEINFO.hu

A BOK (egykori SYMA) csarnokban január 28-30-án Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást rendeznek. 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás szervezője a Homeinfo építkezéssel, felújítással és lakberendezéssel foglalkozó szakmai portál. A második alkalommal megrendezett nagyszabású rendezvénnyel nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem a szakmát – építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban érdekelteket – is szeretnék megszólítani. A cél, közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat, a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel.

Mi várja a nagyközönséget? Fürdőszoba és otthoni wellness

Figyelembe véve, hogy fürdőszobát általában tíz évre, vagy akár évtizedekre építünk, minden szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül megfeleljen igényeinknek a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság finomra hangolásával.

Megismerkedhetünk a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyerünk a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatunk.

Gazdag programkínálat – Szakmai rendezvények

Január 28-án a közönség számára látogatható kiállítás mellett, szakmai programok is lesznek.

LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) a kiállítás egyik kiemelt szakmai partnere. Konferenciájukon a fürdőszoba és otthoni wellness térben rejlő újfajta lehetőségeket, innovációkat és trendeket mutatják be az előadók. Kihirdetik a lakberendező szakma számára meghirdetetett, Év fürdőszobája pályázat győztes munkáit, majd a díjátadó során a látványtervek nyilvánosan is megtekinthetők. A széles közönség számára pedig, előzetes időpontfoglalással érhető el az ingyenes lakberendezési tanácsadás, melyen neves lakberendezők adnak gyakorlati tanácsokat.

MÉSZ (Magyar Építőművészek Szövetsége) támogatásával megrendezett Építész konferencia a fenntarthatóság és a víz, a víz és a szabadidő kapcsolatát helyezi a fókuszba, emblematikus középületeken, építész szemmel. A konferencia szemlézi az elmúlt évek, a szakma által kiemelt figyelemmel kísért középület-felújításainak eredményeit, valamint a bemutatott érdekes és új épületeket, illetve áttekintést kaphatunk a parametrikus építészetről is, amely az igazi természeti-zöld építészet lehetősége lehet.

MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) szakmai támogatását élvező konferencia a fürdőszobák és wellness terek fejlesztésére, korszerűsítésére, a szállodai megoldások bemutatására koncentrál.

Január 29-én 9-18 óráig tart az elsősorban kivitelezőknek szóló burkolói workshop, mely a kiállítás közönsége számára is nyilvános. A workshop a gyakorlatban is bemutatja a legújabb vágási, csiszolási és ragasztási technikákat, a legmodernebb gépeket és szerszámokat, a burkolási segédanyagok használatát, valamint a nagyméretű lapok felrakásának legfrissebb technikáját. Mindez nem csupán megtekinthető, hanem ki is próbálható.

A látogatók több mint 70 kiállítóval találkozhatnak egy helyen – Budapesten, a BOK csarnokban 2022. január 28-30. között. További részletek a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás weboldalán olvashatók: www.furdoszoba-kiallitas.hu

Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Főszerkesztő: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.