Search
kedd 19 március 2024
  • :
  • :

SPAR Partner üzlet nyílt Zuglóban

SPAR Partner üzlet nyílt Zuglóban

1spar-szalagjoBudapesten, a XIV. kerületben, az Ungvár utca 50/A-ban nyílt meg a SPAR partner program legújabb családi tulajdonban működő üzlete. Az 500 négyzetméteres Ungvár utcai bolt a nyitásra kívül-belül megújult. Új lett az utcai portál, korszerű hűtő és kiszolgáló berendezéseket szereltek be, az eladóteret megnövelték. A mintegy 90 millió forintos beruházás a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram segítségével, a Raiffeisen Bank közreműködésével valósult meg. Az üzletnyitás 4-8 munkahelyet teremthet forgalomtól függően – mondta el Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója.

Bruzsa Gábor és Bruzsáné Révész Tímea tulajdonosok büszkén mutatták be birodalmukat, ahol a SPAR országszerte megszokott gazdag áruválasztéka látható. Friss zöldség-gyümölcs, csemegepult, húspult, látványpékség mellett mirelit tejtermékek széles köre áll a vevők rendelkezésére. Összesen mintegy 4 ezer féle termék érhető el, köztük a SPAR sajátmárkás kínálata. A család 1992 óta foglalkozik élelmiszer kiskereskedelemmel, döntésüket a csatlakozásról nagyban befolyásolta, hogy Ausztriában és Magyarországon is megtapasztalták a SPAR szervezettségét és működési mechanizmusát.

A SPAR már 81 magánkereskedővel áll szerződésben országszerte, összesen 107 üzlet működik a partnerségi programban. A folyamatosan bővülő franchise több mint 1300 embernek ad munkát, a boltok forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot. A franchise üzletek 52 százaléka a fővárosban található.

A franchise program keretében a kiskereskedők számos előnyt élveznek: széles áruválasztékot, heti hatszori áruszállítást, kiterjedt marketingtámogatást és promóciókat, de a korszerű informatikai rendszert, valamint a SuperShop hűségprogramot is használhatják.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 25 éve van jelen a magyar piacon. Ezalatt hazánk meghatározó élelmiszer és napi fogyasztási cikk kereskedelmi láncává vált. Hálózatfejlesztése alapítása óta töretlen, s ebben 4 éve nagy szerep jut a családi vállalkozásoknak is. A SPAR a jövőben is keresi azokat a minőségi kiszolgálás mellett elkötelezett partnereket, akik megtartva saját önállóságukat, szívesen csatlakoznának a programhoz – hangsúlyozta Erwin Schmuck ügyvezető igazgató.

1spartortavalA megnyitó ünnepségen részt vettek: Tóth Csaba országgyűlési képviselő, Budapest XIV. kerület, Hajdu Flórián alpolgármester, Budapest XIV. kerület, Bruzsa Richárd tulajdonos, SPAR Partner üzlet, Karácsony Gergely polgármester, Budapest XIV. kerület, Bruzsa Gábor tulajdonos, SPAR Partner üzlet, Erwin Schmuck ügyvezető igazgató, SPAR Magyarország Kft., Bruzsáné Révész Tímea tulajdonos, SPAR Partner üzlet, Corvin János franchise területi vezető, SPAR Magyarország Kft., Bruzsa Eszter tulajdonos, SPAR Partner üzlet, Kontóné Bella Renáta franchise területi vezető, SPAR Magyarország Kft.

Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.